30 / 06 / 2024

Yatırım fonu ne kadar Kazandırır

Yatırım fonu ne kadar Kazandırır

Yatırım fonlarının toplam büyüklüğü 150 milyar lirayı aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşırken, fonları tercih eden yatırımcı sayısı da 3 milyon 100 bine yaklaştı.

Gayrimenkul Yatırım Fonu konut fiyatlarını düşürebilir!

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş yaptığı açıklamada gayrimenkul yatırım fonunun konut fiyatlarını düşürebileceğini söyledi.

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Hangi yatırım aracı ne kazandırdı? Altın mı? Dolar mı? yoksa Borsa mı?

Bu hafta yatırım araçlarından en fazla borsa kazandırmış oldu. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı yüzde 2,29 değer kazanarak 9.915,62 puandan kapatmıştı. Buna göre, endeks, hafta içinde en az seviye 9.645,02, en yüksek ise 9.956,11 puanı görmüş oldu.

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

Altın ve dolar biriktirenler dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Piyasalarda sert rüzgarların estiği bu hafta yatırımcılar da hangi yatırım araçlarının kazandırdığı hangi yatırım araçlarının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonu!

Seçimlere artık sayılı günlerin kaldığı şu dönemde yatırım enstrümanları ile ilgili gelişmeler de pek çok kişi tarafından merak edilirken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonunu açıkladı...

Altına, dolara, Euro'ya ve borsaya yatırım yapanlar dikkat! Az önce peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ederken, yeni haftanın yatırım araçları performansı da belli oldu. Peki Mart ayının ilk haftasında hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Altını ve doları olanlar ya da borsaya yatırımı yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ediyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığı pek çok yatırımcı tarafından merak ediliyor. İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Gayrimenkul yatırım fonu nedir, yatırımcıya ne gibi yararlar sağlar?

Gayrimenkul Hukuku alanında uzman Avukat Elvan Kakıcı Şimşek gayrimenkul yatırımları ile ilgili önemli detaylar vererek, bu alanda yatırım yapacaklar için yol haritası çizdi.

Yatırım fonu ne kadar Kazandırır Haberi

Yatırım fonu ne kadar Kazandırır

Türkiye'de işlem gören yatırım fonlarına talep, yatırımcıların Türkiye Elektronik Fon Dağıtım Platformu'na (TEFAS) alışmasının da etkisiyle hızla artmaya devam ederken, fon büyüklüğü ve yatırımcı sayısında rekor üstüne rekor kırılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yatırım fonlarının portföy büyüklüğü ve yatırımcı sayısındaki artış, geçen ay da devam etti ve rekor seviyeye ulaştı. Yatırım fonlarının toplam büyüklüğü 150 milyar lirayı aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarken, fonları tercih eden yatırımcı sayısı da 3 milyon 100 bine yaklaştı.

Yatırım fonlarının geçen yılın sonunda 122 milyar 725 milyon lira olan portföy büyüklüğü, mayıs ayı verilerine göre yaklaşık 31 milyar lira, yani yüzde 25,2 artarak 153 milyar 689 milyon liraya ulaştı.

Fon pazarına 5 ayda yaklaşık 89 bin kişi katıldı

TEFAS uygulamasına alışarak uygulamayı aktif kullanmaya başlayan...