17 / 05 / 2024

Yatırımbudur Enmu Gayrimenkul Yapı İnşaat iletişim

Yatırımbudur Enmu Gayrimenkul Yapı İnşaat iletişim

Yatırımbudur Enmu Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Engin tarafından kuruldu.

400 bin TL ile arsa yatırımı yapabilirsiniz! Gayrimenkul uzmanı 'para pul oldu' dedi! 

Konut fiyatlarındaki artış vatandaşın ev almasını zorlaştırırken, arsalara talep arttı. Peki arsa yatırımı için ne kadar bütçe gerekli? Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Ral Yatırım Holding de GYO oluyor! SPK'ya başvuru yapıldı!

Ral Yatırım Holding, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşüm için SPK'ya başvurdu. İşte detaylar...

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Dublex İnşaat Yatırım Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dublex İnşaat Yatırım Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Kantaş tarafından kuruldu.

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Nevita 10 dilde çalışanla lüks yatırımcı avına çıktı!

Yabancı yatırımcıya gayrimenkul satışıyla, son 7 senede ülkemize 10 milyar lira karşılığı döviz kazandıran Nevita, yeni yapılanması olan Nevita Luxe ile ülkemizde 1 milyon dolar ve üzerindeki değerde gayrimenkul satın alacak yabancı yatırımcı avına çıktı. 

Yatırımbudur Enmu Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yatırımbudur Enmu Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Engin tarafından kuruldu.

Büyük yatırımcılar gayrimenkul için sahaya indi!

Avrupa’da aşılamayla son 6 ay içerisinde umutlar arttı. Bu kapsamda büyük yatırımcılar yeniden gayrimenkul yatırımları için sahaya indi.

Yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir?

En temel yatırımlardan biri gayrimenkul almak. Ancak birçok kişi oturmak için ev alırken bunun aslında bir yatırım olduğu göz ardı ederek duygusal kararlar alıyor. Peki yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir? İşte detaylar...

Ünlülerin yatırımda tercihi gayrimenkul oldu!

Magazin dünyasının ünlü isimleri reklam ve dizilerden kazandığı gelirleri gayrimenkule yatırıyor. Peki hangi ünlü nereye yatırım yapıyor? İşte ünlü isimlerin gayrimenkul varlıkları...

TMSF, Yapı Yatırım ve Gayrimenkul'ün Maltepe'deki dükkanlarını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yapı Yatırım A.Ş. ye ait Maltepe’de 2 adet dükkanın yüzde 50’sinin birlikte satışını gerçekleştirecek.

Çin Türkiye'de gayrimenkul ve inşaat yatırımlarına devam edecek!

Rus kökenli Petgaz AŞ'yi satın alan Türk firması BDY Group, Çinli yatırımcılarla gayrimenkul alanında iş birliğine hazırlanıyor. 

Yatırımbudur Enmu Gayrimenkul Yapı İnşaat iletişim Haberi

Yatırımbudur Enmu Gayrimenkul Yapı İnşaat iletişim

Yatırımbudur Enmu Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Engin tarafından kuruldu.

Yatırımbudur Enmu Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Gayrimenkul e dayalı pro¬jelerin yürütülmesinde bilimsel, mali danışmanlıklarda bulunmak. 2. Gayrimenkuller ile ilgili coğrafi yapı mülkiyet araştırmaları, tapu kayıt bilgileri, tapu kadastro bilgileri ipotek haciz ve takyidatların araştırılması ve in¬celenmesi hususunda danışmanlık hizmeti vermek. 3.Apartman, site uydu kent fabrika ve iş hanı gibi insanların topluca yaşadığı yerlerde profesyonel bina yöneticiliği yapmak, işin gerektirdiği firma ve hizmet kolları ile ortaklık tesis ettirmek. 4.Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin her türlü güvenlik...