05 / 05 / 2024

Yatırımcı izlenmeli mi

Yatırımcı izlenmeli mi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, kurdukları melek yatırımcı sistemlerinin iyi çalışmaya başladığını açıkladı. Borsa İstanbul’un ev sahipliğindeki konferansta konuşan Babacan, “Umarım sayıları binlere, onbinlere ulaşır. Ancak denetim de önemli” dedi.

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Borsa yatırımcı için tek alternatif mi oluyor?

Şubat ayında yeniden esmeye başlayan halka arz rüzgarı tavan serileriyle başladı. SPK’nın şubat ayında 7 şirketin halka arzını onaylamasıyla yatırımcı yeniden Borsa İstanbul’a geldi. Enflasyon beklentilerinin bozulmasıyla borsa yeniden yatırımcı için öne çıktı.

Dolar seçimden sonra yükselir mi? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları dikkat! 12 Şubat 2024 dolar/TL kuru 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarındaki ahreketliliği yakından takip ediyor.  Son günlerde rekor üstüne reko kıran dolar kuru araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar seçimden sonra yükselir mi? 

Konut, yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar, döviz mi, gayrimenkul mü? daha çok kazandıracak sorularını araştırırken uzmanlardan açıklama geldi. Konut yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Konut fiyatları ne olacak?

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

İslam Memiş'ten o yatırımcılara yüreği ağza getiren açıklama: Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistinli militan grup Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırının ardından dünya ekonomisinde yaşanacak olasılıkları yazdı. Döviz ve altın yükselmeye devam edecek mi?  İslam Memiş, hangi yatırımcıları uyardı? İşte merak edilenler...

Gram altın yatırımcılarına tam bu kadar kazandırdı! Altında şok düşüş sürecek mi? Yatırımcılar şimdi bakın!

Gram altın ve ons altında düşüş devam ediyor. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandırdı? İşte detaylar...

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Dolar yükselecek mi? sorusu en çok merak edilirken, net yanıt geldi. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Euronun kaderi bu hafta belli olacak! Euro yatırımcıları dikkat! Euro düşecek mi, yükselecek mi?

ING'nin döviz analisti Chris Turner, bugün yayımladığı yatırımcı notunda, Çin'in emlak piyasasına yönelik endişelerin artmasıyla zayıflayan yatırımcı duyarlılığı nedeniyle euronun, kaderinin bu hafta belli olacağını açıkladı. Peki euro/TL kuru düşecek mi, yükselecek mi?

Dünyaca ünlü bankadan altın için yatırımcıları korkutan açıklama! Altında dananın kuyruğu kopacak!

Altın son dönemde yatırımcıya güven vermeye devam ediyor. Özellikle çeyrek altın ve ons altının günlük fiyat hareketleri, yatırımcılarca yakından izleniyor. Bu doğrultuda, altın düşecek mi, yoksa yükselecek mi sorusuna cevap dünyaca ünlü Alman Commerzbank'tan geldi.

Yatırımcılar dikkat: Gram altında zikzak dönemi bitti! Altın fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

Altın fiyatlarındaki dalgalı seyir yatırımcıları tedirgin etmeye başladı. Sert yükselişten sonda düşüşe geçen gram altının seyri merakla takip ediliyor. Peki, gram altında yükseliş sürecek mi? İşte detaylar...

Yatırımcı izlenmeli mi Haberi

Yatırımcı izlenmeli mi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, kurdukları melek yatırımcı sistemlerinin iyi çalışmaya başladığını açıkladı. Borsa İstanbul’un ev sahipliğindeki konferansta konuşan Babacan, “Umarım sayıları binlere, onbinlere ulaşır. Ancak denetim de önemli” dedi. Ali Babacan, şunları söyledi:

Yatırımcıya denetim

“Melek yatırımcılara sertifikalar ile bu avantajları sağlıyoruz ki biraz da devlet izleme mekanizması olsun. Çünkü şunu da söylüyorlar; ‘Melek yatırımcı diyorsunuz ama biliyorsunuz şeytan da zamanında bir melekti’. Onun için dikkat edilmesi lazım. O yüzden de devletin oraya bir izleme, denetleme mekanizması var. Çok sayıda girişimciden bir  melek yatırımcı ile ilgili şikayet gelirse, o zaman onun sertifikası da iptal edilebilir her zaman. Böyle bir sistem kurduk. Yeni kanunla devletin girişimcilik fonlarına kaynak sağlayan üst fonlara ortak olabilmesini getirdik ve Hazine Müsteşarlığı ilk çağrısına çıktı. Bu üst...