06 / 07 / 2024

yatırımcılar faiz oranlarını düşürecek mi

yatırımcılar faiz oranlarını düşürecek mi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, sürdürülebilir büyüme için özel sektörün yatırım finansmanına uygun maliyetle erişebilmesi gerektiğini belirterek, tüm bankaların piyasa dengelerini gözeten bir hassasiyetle faiz oranlarını düşürmelerini beklediklerini söyledi.

Konut yatırımcılarının yeni adresi KKTC ve Dubai oldu!

Konut yatırımcıları gözünü KKTC ve Dubai'ye dikti. Yavru Vatan'da Türkiye vatandaşlarına konut alma hakkı birden, üçe yükseltilirken; zenginler de milyon dolarlık yatırım için Dubai'nin yolunu tuttu.

 Türk yatırımcıları rotasını Karadağ'a çevirdi! 

Emlak piyasası, 2024 için yatırımcılara umut vaat ediyor. Büyüyen pazardan pay almak isteyen Türk yatırımcılar da rotasını geri dönüşü en kârlı olabilecek ülkelere çeviriyor. Bunların ilk sırasında Güneydoğu Avrupa ülkelerinden Karadağ geliyor. 

Çeyrek altın kaç TL? Gremse altın kaç para? Yatırımcılar Hamit altın alıyor! Hamit altın kaç TL? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarının düşmesiyle yatırımcılar altına yönelmeye başladı. Bu kapsamda çeyrek, gremse altın yanından hamit altını da tercih ediyor. Yatırımcıların büyük ilgi duyduğu hamit altın ise kuyumcularda zır bulunan altınlardan biri. Peki Hamit altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Gram altın fiyatında son dakika! Piyasa uzmanı rakam vererek açıkladı: Altın alacaklar ve yatırımcılar hemen bakın!

Altın alacaklar ve yatırımcılar, son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, fiyatlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o rakamlar...

Borsa yatırımcılarına altın değerinde tavsiye! Borsada kazanınca veya kaybedince ne yapmalı?

Milyonlarca borsa yatırımcısı borsayı anbean takip ediyor. Kimileri kazançlı çıkarken kimileri kaybediyor. Peki borsada kazanınca veya kaybedince ne yapmalı? İşte borsa yatırımcıları için altın değerinde tavsiye...

Yatırımcılar kentsel dönüşüme girecek dairelerin peşine düştü! 

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı,son dönemde yatırımcıyı kentsel dönüşüm kapsamında yenilenebilecek evleri satın almaya yönelttiğini belirtti.

Borsa yatırımcılarına yarın ve cuma için uyarı geldi! İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Ekonomist İris Cibre X sosyal medya hesabından borsa yatırımcılarını yarın ve cuma günü için uyardı.  İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Altın alalım mı? Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 28 Mart 2024 altın fiyatları

28 Mart 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki altın alalım mı? Altın fiyatları kaç lira? 28 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın yatırımcılarına işte tam bu kadar kazandıracak! Dev bankadan son dakika tahmini geldi, hemen bakın!

Dev ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, faiz oranlarında indirimlerin bu sene emtia fiyatlarına yarar sağlayacağını öngörerek, ham madde fiyatlarının yüzde 15 yükseleceğini kaydetti. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandıracak? İşte peş peşe gelen o tahminler...

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Altın yükselişte! Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın bugün 2 bin 66 TL oldu! 30 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın 2 bin 66 lira oldu. Altın yatırımcıları dikkat, bugün çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

yatırımcılar faiz oranlarını düşürecek mi Haberi

yatırımcılar faiz oranlarını düşürecek mi

 İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, sürdürülebilir büyüme için özel sektörün yatırım finansmanına uygun maliyetle erişebilmesi gerektiğini belirterek, tüm bankaların piyasa dengelerini gözeten bir hassasiyetle faiz oranlarını düşürmelerini beklediklerini söyledi.


İSO Meclisi’nin eylül ayı toplantısı, "Üretimi ve Reel Kesimi Destekleyen Bir Finans Vizyonunun Yeni Ekonomi Hikayesi ve Sanayimiz Açısından Önemi" ana gündemi ile gerçekleştirildi. Toplantıya, Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya da katıldı.


Bahçıvan, toplantıda yaptığı konuşmada, Merkez Bankası’nın fiyat istikrarı dışındaki diğer asli amacı olan finansal istikrarın reel kesim için taşıdığı öneme dikkati çekti.


Bugüne kadar kurtarıcı olarak görülen merkez bankalarının aldıkları tedbirlerin küresel ekonomiyi düzlüğe çıkarmakta yeterli olmadığını belirten Bahçıvan, tek çözümün uzun zamandır ısrarla dile getirdikleri üretim ekonomisine dayalı bir yaklaşımın yeniden ön plana çıkması olduğunu ifade...