23 / 07 / 2024

yatırımcıların yeni gözdesi bursa oldu

yatırımcıların yeni gözdesi bursa oldu

Bir dönem İstanbul için söylenen 'taşı toprağı altın' ifadesi artık Bursa için de geçerli olmaya başladı. Şehrin merkezi ve batı bölgelerinin ardından doğusu da kapışılmaya başlandı.

Gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Dubai ve Kıbrıs!

Yaptığı açıklamada gayrimenkul ve emlak piyasasının toparlanma eğilimi gösterdiğini dile getiren Remax Revizyon Broker’ı Ramazan Sakallı, son dönemde yatırımcıların yeni rotasının Dubai ve Kıbrıs olduğunu söyledi.

Türkler akın akın o ülkeye göç ediyor! İşte yatırımcıların yeni adresi!

Son dönemde yeni vergi taslağı konuşulmaya devam ederken, bir çok Türk yatırımcı yüksek enflasyondan dolayı rotayı o ülkeye çevirdi. İşte yatırımcıların yeni adresi...

İstanbul'un en büyük ilçeleri arasında geliyor! Yabancı ve yerli yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'un Pendik ilçesinde konut projelerinin yüksemesi yatırıcmıların dikkatini çekmeye başladı. Yatırımcılar Pendik'e yçnelmeye başladı.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Konut satışındaki artış bu tarihten itibaren başlıyor! Yatırımcıların gözdesi yine konut olacak!

Son zamanlarda düşüşe geçen konut satışları için Gayrimenkul yatırım uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı tarih vererek, yatırımcıların gözde yatırım aracının yine konut olacağını açıkladı.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Yatırımcılar dikkat, dibi görebilir: Altın fiyatları 7 ayın en düşük seviyesine indi! 

Altın yatırımcılarını tedirgin edecek gelişmeler gündemde yer almaya devam ediyor. ONS Altın 7 ayın en düşük seviyesine indi. Peki, altın fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Yabancı yatırımcıların en çok aldığı ve sattığı hisseler hangileri? İşte yabancı girişi olan BIST hisseleri...

İş Yatırım tarafından yabancı yatırımcıların aldığı ve sattığı hisseler açıklandı. Buna göre hisse senetlerinde günlük yabancı oranları tablosunda en çok artan ve en çok azalan hisselerin isimleri belli oldu. İşte yabancı girişi olan BIST hisseleri...

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

yatırımcıların yeni gözdesi bursa oldu Haberi

yatırımcıların yeni gözdesi bursa oldu

Dev projelerle birlikte yatırımcıların gözdesi haline gelen Bursa'da, şehrin doğu bölgelerinin de cazibesi artmaya başladı. Yatırımcılar, Yıldırım, Gürsü, Kestel'in merkezlerinin yanı sıra Dışkaya ve Ericek gibi bölgelere de ilgi gösteriyor.


Konuyla ilgi bilgi veren bölge emlakçılarından İsmail Şişek, son yıllarda Bursa'nın yatırımcıların gözdesi haline geldiğini belirterek, ''Şehir merkezinin civarı, artan ve gelişen talep doğrultusunda yeni projelere ve şehir planlamalarına açık hale gelmiş durumda'' dedi. 


Bir süre öncesine kadar Bursa'nın batı kesimi gerek yabancı gerekse yerli yatırımcılar tarafından öncelikli olarak tercih edilse de doğuda artan arsa değerlerinin tercihlerin farklı mevkilere kaymasını sağladığını ifade eden Şişek, ''Bursa'nın doğu kısmında özellikle son bir yıl içerisinde en çok ilgi ve talep gören ilçemiz Gürsu yatırımcıların dikkatini çekti. Birkaç yıl öncesine kadar ekonomik bütçelerle sahip olunan...