18 / 07 / 2024

Yaver Holding hizmetleri

Yaver Holding hizmetleri

Dünya standartlarındaki mühendislik şirketi YAVER Holding, Avrupa'da verdiği mühendislik hizmetlerini anlattı. Başarılarındaki sırrın çok uluslu yüksek potansiyeldeki mühendislerine ve International Company sayesinde olduklarını vurguladı.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi!

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi. 2005 yılından bu yana TAV Havalimanları Holding'de farklı görevler üstlenen Güçlü Batkın, görevi Bora İşbulan'dan devraldı...

E1 Holding İstanbul'da hizmet verecek!

Almanya Merkezli E1 Holding’in kurucusu, genç ve başarılı yönetim kurulu başkanı Muharrem Erdoğdu şirketlerinin en son halkasını İstanbul’da kurdu. E1 Uluslararası Gayrimenkul yatırım Hizmetleri A.Ş. adıyla hizmet verecek.

TAV 8 havalimanı yer hizmetleri ihaleleri için teklif sundu!

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre TAV Havalimanları Holding 8 havalimanı yer hizmetleri ihaleleri için teklif sundu.

Akfen Holding yılın ilk yarısında 48 milyon kar yaptı!

İnşaat, deniz limanı işletmeciliği, deniz ulaşımı, su dağıtım ve atık su hizmetleri, enerji ve gayrimenkul gibi endüstri kollarında faaliyet gösteren Akfen Holding'in 2014 yılı ilk yarı finansal sonuçları açıklandı.

OTI Holding 2019'a kadar turist sayısını 300 bine çıkarmayı hedefliyor!

OTI Holding'in şirketi ODEON Tours Yer Hizmetleri Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) hedef büyüttü.Şirket, halen 56 bin 550 olan turist sayısını 2019'a kadar 5 kat artırarak 300 bine çıkarmayı hedefliyor.

Yaver Holding Avusturya Tren İstasyonu'nun tadilat konseptini gerçekleştirdi!

Dünya standartlarındaki mühendislik şirketi YAVER Holding, Avrupa'da verdiği mühendislik hizmetlerini anlattı. Başarılarındaki sırrın çok uluslu yüksek potansiyeldeki mühendislerine ve International Company sayesinde olduklarını vurguladı.

YAVER Holding 27 Mayıs'ta basın toplantısı düzenliyor!

YAVER Holding Ofisi'nde uluslararası pek çok projeye imza atmış olan YAVER Holding; Total mühendislik anlayışı ve çalışmaları ile hayata geçirdikleri "High Potanciel Engineer" referansları değerli konukları ile paylaşacak...

Sinpaş Holding halkla ilişkiler hizmetleri için Zarakol İletişim’i seçti!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve de Sinpaş Yapı yaptığı açıklamaya göre halkla ilişkiler ve de iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Zarakol İletişim ile çalışma kararı aldı.

Yaver Holding İstanbul'a teknik üniversite açacak!

Merkezi Almanya Nürnberg' de bulunan Yaver Holding, Batman ve çevresine enerji yatırımı yapacak. Yaver Holding' in ayrıca İstanbul'a da bir teknik üniversite açma düşüncesi var...

Yaver Holding Türkiye'ye 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Almanya merkezli Yaver Holding, Türkiye'de 1 milyar dolarlık yatırım yapacak. Holding, ayrıca bilim üniversitesi de kurmayı planlıyor. Holding, bilim ve teknoloji alanında eğitim verecek bir üniversite kurmayı da planlıyor.

Havaalanları Yer Hizmetleri'nin yüzde 35'ini TAV devraldı!

Havaalanları Yer Hizmetleri AŞ'nin yüzde 35 oranında hissesinin TAV Havalimanları Holding AŞ tarafından devralınması işlemine Rekabet Kurulu'nca izin verildi

GAP İnşaat Türkmenistan'da ilk yardım ve acil sağlık hizmetleri merkezleri inşa edecek!

Çalık Holding iştiraklerinden GAP İnşaat Türkmenistan'da ilk yardım ve acil sağlık hizmetleri merkezleri inşa edecek

Yaver Holding hizmetleri Haberi

Yaver Holding hizmetleri

Dünya standartlarındaki mühendislik şirketi YAVER Holding,  Avrupa'da verdiği mühendislik hizmetlerini anlattı. Başarılarındaki sırrın çok uluslu yüksek potansiyeldeki mühendislerine ve International Company sayesinde olduklarını vurguladı.

Merkezi Almanya Nümberg’te bulunan 23 yıldır faaliyet gösteren ve uluslararası projelere imza atan çok uluslu Alman şirketi YAVER Holding, 27 Mayıs günü Sapphire Office’de mühendislik hizmetlerini ve referanslarını anlattılar. 


Akıllı bina sistemleri, trafik düzenleme ve sinyalizasyon, uçak hangarları, alışveriş merkezleri ve daha pek çok alandaki hizmet yelpazelerine değinirlerken; Gelecekte hizmet savaşlarının önemine de vurgu yaptılar.  “High Potanciel Engineer” imzasıyla yer aldığı Almanya, Çekoslavakya, Avusturya ve daha pekçok uluslararası projelerin yetkili şefleri de başarılı sunumlarıyla dikkat çektiler.


Aralarında Yönetim Kurulu Başkanı Yaver Demir'in de yer aldığı toplantıda Uluslararası Financial Team, İsviçre’den Trafik, Altyapı, Sinyalizasyon Chef Beat Hiller, Avusturya’dan Sağlık...