02 / 05 / 2024

Yavuz Dürüst

Yavuz Dürüst

Seymen Konut Teknolojileri ve Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Dürüst tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos 2013 tarihinde Esenler, Tekstilkent'te kuruldu

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın üst yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Pera GYO Genel Müdürü Berati Usta'nın istifası kabul edildi ve yerine yeni genel müdür atandı. İşte ayrıntılar...

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Şaban ve Yaser Jarkın ortaklığında kuruldu.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Vatandaşa şok üstüne şok: Ekmeğin gramajı düşürüldü, fiyat zamlandı!

Aydın Kuşadası'nda 220 gram olarak satılan ekmek 200 grama düşürüldü ve fiyatı 3 TL'den 4 TL'ye zamlandı.

Sıfır kilometre Renault Clio fiyatı 100 bin lira düştü! Üstüne bir de taksitle satış kampanyası başladı

Türkiye'nin en çok satılan araba modeli Renault Clio, inanılmaz bir indirim yaptı. Araba fiyatlarının yükselmesinin beklendiği bahar döneminde Clio 100 bin liraya yakın fiyat düşürdü. Üstüne bir de taksit seçeneği koydu...

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih: 65 bin müşterimizin kredi kartı borçlarını erteledik!

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih, "Şu ana kadar hem bireysel hem ticari 65 bin müşterimizin 305 milyon liralık kredi kartı borçlarını erteledik." açıklamasında bulundu.

KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu!

İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi. KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu...

Ali Türker Knauf Türkiye'nin yeni genel müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 24 yıldır üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ali Türker, 1 Mart 2019 tarihi itibariyle Knauf Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

Elif Dürüst'ün döşediği ev sergileniyor!

Sosyetenin ünlü isimlerinden olan Elif Dürüst, Boğaz'daki lüks evi döşeyerek ünlü isimlerin beğenisine sundu. Dürüst'ün dizayn ettiği ev 11 Haziran'a kadar ziyaretçilere açık kalacak.

Sinem Yavuz Gürsoy Tema İstanbul'a satış müdürü oldu!

Avrupa Konutları'nın efsane satış takımından Sinem Yavuz Gürsoy Tema İstanbul projesine satış müdürü oldu.

Elif Dürüst evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Altın Cadde Mağazaları'nın ve AltınCadde.com'un ortağı 'Aralık Derneği' kurucularından Elif Dürüst, Kandilli sırtlarındaki villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı.

Yavuz Dürüst Haberi

Yavuz Dürüst

Seymen Konut Teknolojileri ve Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Dürüst tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu. Seymen Konut Teknolojileri ve Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Yavuz Dürüst'e ait. 


Seymen Konut Teknolojileri ve Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Seymen Konut Teknolojileri ve Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent B13...