16 / 05 / 2024

Yavuz Sançar

Yavuz Sançar

YS Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Yavuz Sançar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Yedisu fayında 7.2 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Doç. Dr. Taylan Sançar, riskli yerleri bir bir açıkladı!

Dersim, uzmanların 7 üzerindeki büyüklükte deprem beklediği bölgeler arasında yer alıyor. Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taylan Sançar, konuyla ilgili konuştu ve riskli yerleri bir bir açıkladı.

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yavuz tarafından kuruldu.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Ordu'da inşaat kazası: 1 ölü! 

Ordu'nun Altınordu ilçesinde inşaat halindeki bir binadan düşen Emre Sançar isimli işçi yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Aren House Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aren House Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedel ile Emre Arıkan tarafından kuruldu.

Doğu Anadolu fayı büyük bir deprem üretebilir!

Öğretim Üyesi Dr. Taylan Sançar, Dersim'in deprem riskine dair konuştu. Sançar, "Yeni yapı stoku göreceli kaliteli gidiyor. Ama zemin koşullarının çok dikkate alındığını düşünmüyoruz" dedi.

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gül tarafından kuruldu.

Arena Havuz Kimyasalları Ve Ekipmanları İzolasyon Uygulama İnşaat İmal.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arena Havuz Kimyasalları Ve Ekipmanları İzolasyon Uygulama İnşaat İmal.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Yavuz ve Sezer Bayram ortaklığında kuruldu.

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Charyberdı Ahmedov tarafından kuruldu. 

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yavuz Bingöl Cihangir'de ev arıyor!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl evini değiştirme kararı aldı, Bingöl, Cihangir'den ev bakıyor.

Yavuz Seçkin'in evine haciz geldi!

Türk filmlerinin gişedeki başarısı üzerine birçok ünlü isim gibi yapımcılığa soyunan Yavuz Seçkin'e haciz şoku!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ses şikayeti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiğe açıldı. İstanbullu boğazın yeni gerdanlığını çok sevdi. Ancak ‘Beyaz Türkler’ bu durumu hazmedemedi. ‘Çok ses geliyor rahatsız oluyoruz. Arılar bile kaçıyor’ dedi.

Yavuz Sançar Haberi

Yavuz Sançar

YS Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 24 Şubat 2015'te, Yavuz Sançar Müdürlüğü'nde kuruldu.


YS Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1- İnsan kaynakları danışmanlık hizmetleri vermek, personel işe alımı, personel eğitimi vermek ve dışardan almak, şirket stratejileri oluşturmak, şirket personeli iç yönetmeliğini tanzim etmek, personel performans değerlendirmeleri yapmak,personel kariyer planlamaları yapmak, yetkinlik modelleri oluşturmak, şirket kurumsal kimliği oluşturmak, şirket organizasyonlarını yeniden yapılandırmak,şirketlerin yemek, ulaşım, güvenlik gibi destek hizmetlerin satın alınmasında danışmanlık yapmak.  2- Şirket birleşmeleri ve satın almaları konusunda danışmanlık yapmak,işlemlerini yürütmek.  3- Şirketlerin personel bordrolarını, personel özlük hizmetlerini dışardan yapmak.  4- Kendi bordrosunda bulundurduğu işçilerle şirketlere dışardan kalıcı veya geçici işgücü temin...