29 / 04 / 2024

yavuz selim mahallesi esenler

yavuz selim mahallesi esenler

İstanbul'un Esenler İlçesi'nin Yavuz Selim Mahallesi kentsel dönüşüme uğrayacak mı? Esenler Yavuz Sultan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi uygulanacak mı? Esenler Yavuz Sultan Selim Mahallesi dönüşecek mi? Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu açıkladı...

Beykoz Yavuz Selim Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Yavuzselim Mahallesi 1696 Ada Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Yavuz Selim Köşger'den Urla depremi açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Urla açıklarındaki depremle ilgili açıklama yaptı. Köşger, "Urla açıklarındaki depremde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmedi" dedi.

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

TOKİ'den 3 yeni okul müjdesi!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Beykoz Yavuz Selim Mahallesi 1785 ada 1 parsel imar planı askıda!

Beykoz ilçesi, Yavuz Selim Mahallesi, 1785 ada, 1 parsel ve Yola ilişkin "Eğitim Tesis Alanı" 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıda...

Beykoz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Yavuz Selim Mahallesi, 1785 Ada, 1 nolu parsele ve yola ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bursa Yavuz Selim Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yavuz Selim Ortaokulu’nun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Erenler Yavuz Selim'de imar değişikliği komisyonda!

Sakarya Erenler Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Yavuz Selim Caddesi’nde imar değişikliği teklifi oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.

Körfez'de rehabilitasyon merkezi açılması talebi TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ne rehabilitasyon merkezi açılması talebi gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kepez'in 5 mahallesine imar müjdesi!

Antalya'nın Kepez Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında Esentepe, Kazım Karabekir, Çankaya, Barış ve Yavuz Selim Mahallesi'nde parselasyon planı yapılmasına karar verildi.

yavuz selim mahallesi esenler Haberi

yavuz selim mahallesi esenler


Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Mahalle Meclisleri toplantılarının ilkinde Yavuz Selim Mahallesi sakinleriyle buluştu. 


Esenler Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan vatandaşların kentsel dönüşüm hakkındaki sorularını da cevaplayan Göksu, “Yavuz Selim Mahallesi’nde hiçbir ev yıkılmayacak. Siz dönüşüm talep ederseniz gerek hükümetimiz, gerek İstanbul Büyükşehir Belediyemiz, gerekse Esenler Belediyesi olarak elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız. Burada kararı verecek olan sizlersiniz” diye konuştu.


Esenler Belediye Başkanı Göksu'nun Yavuz Selim Mahallesi'ne 1 TL'ye otopark müjdesi için...