08 / 05 / 2024

Yayla Enerji İnşaatiletişim

Yayla Enerji İnşaatiletişim

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji İnşaat 2013 bağımsız denetim raporunu yayınladı...

Seçim sonrası boş konut vergisi geliyor mu? Konutların gerçek değerini ev sahipleri ve müteahhitler belirlememeli!

Seçimlerden sonra en çok değişimin vergilerde olması bekleniyor. Bu vergilerden birinin de boş konut vergisi olabileceği gündeme geldi. İşte konut sektörünün seçim sonrası beklentileri...

Enerji Bakanlığı 25 adet personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Temmuz! Sakın kaçırmayın!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 25 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruya ilişkin tüm detaylar ve başvuru şartları belli oldu.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Konut almak isteyenlerin yüzde 59'u planlarını seçim sonrasına bıraktı!

Emlakjet tarafından yapılan araştırmaya göre konut satın almak isteyenlerin yüzde 58,9'luk kısmı bu planlarını seçim sonrasına erteledi.

Bankalardan seçim öncesi yeni hamle: Kredi kartına nakit avans çekiminde vade ve tutarlara sınır getirildi!

Son aylarda faiz oranının daha uygun olması nedeniyle kredi kartına nakit avans kullanımı banka müşterileri tarafından yoğun ilgi görüyor. Ancak bazı bankaların seçim öncesi belirsizlik ortamı nedeniyle nakit avans kullandırımında vade ve tutarda çeşitli sınırlamalar getirdiği belirtiliyor.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

Seçim sonrası için şoke eden altın tahmini! Seçimden sonra altın bu kadar olacak!

Seçim sonrası altın fiyatları konusunda birçok farklı tahmin ve spekülasyon yapılıyor. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı da konuyla ilgili açıklamlarda bulundu. İşte Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı'nın seçim sonrası için altın fiyatı tahmini...

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bera Holding'in acı günü! Haşim Bayram vefat etti!

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, hayatını kaybetti. 

Son 10 ayda 15 milyon metrekarelik yayla alanının statüsü değiştirildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren yayla statüsündeki yaklaşık 900 bin metrekarelik alanın imara açılması kararıyla beraber son 10 ayda imara açılan yayla alanlarının büyüklüğü 15 milyon metrekareye ulaştı. 

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgazi Enerji Ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Özbek ve Okan Gazi tarafından kuruldu.

Gök Toplu Yemek Toplu Temizlik Enerji İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Gök Toplu Yemek Toplu Temizlik Enerji İnşaat Nakliyat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gök Toplu Yemek Toplu Temizlik Enerji İnşaat'ın merkez nakli bugün Sancaktepe'de yapıldı. 

Yayla Enerji'nin Sincan'daki arazisinin imar planı askı süreci tamam!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret'in Ankara Sincan'daki arazisinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı ve askı süreci tamamlandı...

Yayla Enerji İnşaatiletişim Haberi

Yayla Enerji İnşaatiletişim

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET A.Ş'NİN 

1 OCAK - 31 ARALIK 2013 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş . 

Yönetim Kurulu'na 

Giriş 

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş .'nin 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle hazırlanan ve ekte yer alan bilançosunu, aynı tarihte sona eren döneme ait kapsamlı gelir tablosunu, özkaynak değişim tablosunu ve nakit akım tablosunu, önemli muhasebe politikalarının özetini ve dipnotları denetlemiş bulunuyoruz. 

Finansal Tablolarla İlgili Olarak İşletme Yönetiminin Sorumluluğu 

İşletme yönetimi finansal tabloların Sermaye Piyasası Kurulu'nca yayımlanan finansal raporlama standartlarına göre hazırlanması ve dürüst bir şekilde sunumundan sorumludur. Bu sorumluluk, finansal tabloların hata ve/veya hile ve usulsüzlükten kaynaklanan önemli yanlışlıklar içermeyecek biçimde hazırlanarak, gerçeği...