05 / 05 / 2024

Yayla Enerji Kış Sporları turizm merkezi nerede

Yayla Enerji Kış Sporları turizm merkezi nerede

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji Kış Sporları Turizm Merkezi için imza attı.

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

Migros’ta Osmancık Pirinç 26 lira, sucuk tam 55 lira birden indirimde! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Bu hafta pek çok ürününü indirimli fiyatlarla satmaya başlayan markette 2 kg Yayla Osmancık Pirinç 90,90 TL’den 26 TL indirime girerek 64,90 TL’ye, Sek Yarım Yağlı 1.500 gram yoğurt 44,95 TL’den 36,90 TL’ye kadar indi.

Fransa’da palet ve talaş şirketlerinin hisseleri borsada yüzde 700 arttı!

Fransa'da enerji fiyatlarındaki yükseliş sebebiyle halkın talaşa ve katalitik sobalara yönelmesiyle odun satan şirketlerin hisseleri borsada hızla yükselişe geçti. Fransa vatandaşları kışın enerji kıtlığı yaşanacak korkusuyla stok yapmaya başladı.

Yayla Yıkım Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayla Yıkım Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Fuat Özdemir tarafından kuruldu.

Yayla Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayla Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yayla tarafından kuruldu.

Türkiye Irak ile bölgesel enerji açılımına hız vermeyi hedefliyor!

BİLGESAM Araştırma Koordinatörü Semin, "Irak ile kurulacak enerji köprüsü, Türkiye’yi bölgesel güç ve transit ülke olma hedefine bir adım daha yaklaştırarak Türkiye’nin dünya pazarındaki önemini artıracak" dedi.

Yayla Enerji'nin Sincan'daki arazisinin imar planı askı süreci tamam!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret'in Ankara Sincan'daki arazisinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı ve askı süreci tamamlandı...

Yayla İnşaat 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.

Yayla İnşaat 2018 finansal raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. 2018 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Yayla İnşaat 2018 faaliyet raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Sorumluluk Beyanı'nı KAP'ta yayınladı.

Yayla ve köylerdeki ahşap yapılar için 20 gence sertifika verildi!

Yayla ve Köylere Uygun Ahşap Yapıların İnşa Bakım ve Onarım İşlemlerini Gerçekleştirebilecek Nitelikli Elemanların Yetiştirilmesi Projesi'ni tamamlayan 20 gence sertifikaları verildi.

4. köprü enerji köprüsü olsun!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) İcra Direktörü Fatih Birol, enerji sektörü için en büyük güçlüğün iklim değişikliği olduğunu belirtti.

Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi başlıyor!

Hefe Enerji, Kıvanç Group ve Etien sponsorluğunda gerçekleştirilecek kongrede, elektrik dağıtım sektöründe iş sağlığı ve güvenliği alanın farklı öncelikleri yerli ve yabancı uzmanların katılımında değerlendirilecek.

Yayla Enerji Kış Sporları turizm merkezi nerede Haberi

Yayla Enerji Kış Sporları turizm merkezi nerede

Yayla Enerji Üretim tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz tarafından Kayseri Erciyes Kış Sporları Turizm Merkezi'nde yapımına devam etmekte olduğumuz Günübirlik Ticari Tesis ve 35 Odalı Butik Otel yatırımımızın finansmanında kullanılmak üzere, Ziraat Bankası ile varılan anlaşma uyarınca; 2+5 = 7 yıl vadeli, ilk iki yıl 6 ayda bir faiz ödemeli, sonraki 5 yıl 6 ayda bir anapara + faiz ödemeli olmak üzere,  4.000.000 USD tutarında kredi  temin edilmiş olup; Kredi Sözleşmesi 25.07.2014 tarihinde taraflarca imzalanmıştır. Bahse konu kredinin 3.500.000 USD tutarındaki bölümü Dünya Bankası kaynaklı olup faiz oranı LIBOR + %3,00, kalan 500.000,00 USD tutarındaki bölümü ise Avrupa Yatırım Bankası kaynaklı olup faiz oranı...