05 / 05 / 2024

Yayla Karaçulha

Yayla Karaçulha

Fethiye'nin en eski yerleşim yeri olan ve 2014'te Seydikemer'e dahil edilen Yayla Karaçulha'da arazi kavgası çıktı.

TOKİ Muğla Fethiye 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Fethiye Karaçulha projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Fethiye Karaçulha TOKİ 2019 kura çekilişi bugün!

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ 2019 kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projedeki konutlar için en düşük konut bedeli 170 bin TL olarak belirlendi.

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz!

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları!

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 180 adet bulunuyor.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Fethiye Yayla Karaçulha'da arazi kavgası!

Fethiye'nin en eski yerleşim yeri olan ve 2014'te Seydikemer'e dahil edilen Yayla Karaçulha'da arazi kavgası çıktı.

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Küçükçekmece'de Şenol Karaşin Müdürlüğü'nde kuruldu.

Karaman-Başyayla Göleti'nde kamulaştırma kararı alındı!

Karaman-Başyayla Göleti ve Sulaması işi, Küçük Su İşleri Projesi kapsamında bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı alındı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Metin Kara yeniden aday oldu!

Metin Kara 15 Şubat'taki Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden talip oldu. Kara, kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirtti.

Karağaç Tahliye Kanalı Edirne'yi su baskınlarından koruyacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Edirne’de inşa edeceği dev Karağaç Tahliye Kanalı ile yağışlardan ve kar erimelerinden dolayı yaşanan su baskınlarının önüne geçecek.

Yayla Enerji lisanssız üretim başvurusu yaptı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji lisanssız üretim başvurusu yaptı.

Taşyayla Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Taşyayla Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak 2015 tarihinde Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Maya Akar Center'da kuruldu.

Yayla Karaçulha Haberi

Yayla Karaçulha

10 gün önce mahallelerine hiç tanımadıkları insanların gelerek 'Bu topraklar bizim' diyerek arazilerine sahip çıktıklarını ve ellerinde silahlar ile mahalle halkını araziye yaklaştırmadıklarını ifade eden vatandaşlar şikayette bulundu. Köylüler ile arazi sahibi olduğunu iddia eden kişiler arasında arbede yaşandı. Olayın büyümesi üzerine jandarma silahını çekip havaya ateş etti. Karaçulha Mahalle Muhtarı Mustafa Gizli "Mahallelinin dedesinden kalan yeri vermeye niyeti yok" dedi.


Sabah...