02 / 05 / 2024

yayla yatırım projesi

yayla yatırım projesi

Yayla Yatırım, ilk projesinde İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde 17 dönüm arazi üzerine rezidans, mağaza ve ofis inşa ediyor. Projenin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 'Kalkınma Yolu Projesi' kapsamında yaklaşık 7,8 milyar dolar yatırım yapacak!

Kalkınma Yolu ve Zengezur Koridoru için yeni kara ve demir yolları planlandı. Bu bakanlık kapsamda her iki proje için toplam 7,8 milyar dolar yatırım yapılacak. 

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Konuta yatırım yapacaklar dikkat! Sektör hareketlendi!

Konuta yatırım yapacak vatandaşlar, Türkiye'deki yeni projeleri kovalıyor. Sektörde çok sayıda markalı konut projesi bulunuyor. Evini değiştirmek, güvenli binalarda yaşamak isteyen vatandaşlar konutlardaki fırsatları takip ediyor...

Pakistan'da inşa edilen dev şehir için Türk firmalara yatırım çağrısı!

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da inşası devam eden konut ve yaşam alanları projesi için görüşmeler yapmak amacıyla Türkiye'ye gelen yetkililer, Türk firmalarına yatırım çağrısında bulundu.

2020'nin ilk 6 ayında 156 yatırım projesi teşvik kapsamına alındı!

2020'nin ilk yarısında başta imalat sanayi olmak üzere eğitim, sağlık ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşlar tarafından gerçekleştirilecek 156 yatırım projesi de teşvik kapsamına alındı.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Ocak-Mart döneminde yeni yatırımlar için 43 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

"Sanayi ve teknoloji kenti" Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 1,8 milyar lira olarak öngörülen 43 komple yeni yatırım projesi teşvik kapsamına alındı.

yayla yatırım projesi Haberi

yayla yatırım projesi

Şölen Çikolata, Yayla Yatırım ile gayrimenkul sektörüne adım attı. Yayla Yatırım, ilk projesinde İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde 17 dönüm arazi üzerine rezidans, mağaza ve ofis inşa ediyor. Projenin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor. 


17 dönüm arazi üzerine inşa edilecek Denge Güneşli, İstanbul'un yeni ticaret merkezi olarak konumlanan Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda yer alıyor. Yayla Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, yeni bir sektöre adım atmaktan dolayı heyecanlı olduklarını ifade ederek, "Titiz çalışmalarla kurduğumuz Yayla Yatırım ile yolculuğumuza İstanbul'dan başladık. İstanbul'un önemli bir noktasında inşaat süren projemizle sektörün önemli bir oyuncusu olmaya hazırlanıyoruz. Bu süreçte bizim markalarımızın doğduğu ve tüm dünyanın kapılarını bize açan Gaziantep'in bizdeki yeri her zaman çok ayn olacak." dedi. 



Nurallah...