06 / 05 / 2024

yaz koleksiyonu halılar.

yaz koleksiyonu halılar.

My Home Halı’nın tasarımcıları bu yıl, turkuazdan limon sarısına, nar çiçeğinden parlak yeşile kadar görmeye çok alışık olmadığımız renklerdeki halıların evimize gireceğini belirtiyor...

Dünyaca ünlü analistler açıkladı: Konut satışları yaz aylarında tavan yapıyor!

Evercore ISI analistleri, konut inşaat şirketleri için hazırladığı ankette sektörün yaz aylarının sonlarında ve sonbahar mevsiminde bir düşüş yaşandığını açıklayarak yaz aylarında satışların rekor kırdığını belirtti.

Almanya, Türkiye'den 5 bin işçi alacak; Maaşlar 40 bin euro ile 100 bin euro arasında değişiyor

Almanya, eğitmenler, yazılımcılar ve mühendisler gibi mesleklerde yaklaşık 2 milyon açık pozisyonla karşı karşıya. Bu nedenle, Türkiye'deki yetenek havuzuna başvurarak bu açığı kapatmaya çalışıyor. Almanya, yıl sonuna kadar 5 bin kişiyi ülkeye getirerek kritik görevlerde istihdam etmeyi planlıyor.

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

İskandinav halıda böyle fiyatlar görülmedi! Kaşmir Halı’da yüzde 56’ya varan indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son günlerde evlerde oldukça tercih edilen İskandinav tarzı halılar, şimdi Kaşmir Halı mağazalarında yüzde 56’ya varan indirimle satışta. Kaşmir Halı’da farklı ebatlarda ve farklı renklerde halı seçeneği bulabilirsiniz. İşte, Kaşmir Halı 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen Türk kripto para birimi ABG coin’in yüzde 60’ıDubai’nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesinin sahibi olduğu Centurion & Co Dubai – UAE satıldı. Şirketi Türk coinin dünya piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

Arap yatırımcıların Sakarya'ya ilgisi yaz döneminde artıyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal konut satışları ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Akbal, “Yaz dönemi ile Sakarya’da Arap potansiyeli öne çıkıyor” dedi.

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğit Yazıcı tarafından kuruldu.

TOKİ Malatya Yazıhan 2020 kura sonuçları isim isim tam liste!

TOKİ Malatya Yazıhan 2020 kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Yazıhan 2020 kura sonuçları isim isim tam liste ve TOKİ Yazıhan kura sonucu kazananlar listesi...

Gayrimenkul sektörüne ezber bozan bakış açıları lazım!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Turgut Yazıcı, "Satışlar durma noktasına geldi. Hatta satış değil, eskiden sattıklarının iadeleri ile mücadele eden bir markalı konut sektörü oluştu. Hal böyle olunca bildiğimiz üretim şeklini devam ettirmek mümkün değil" dedi... 

Cotton Box Denizli'yi dünyaya tanıtacak!

Üretiminin yüzde 35'ini kendi markasıyla ihraç eden Cotton Box, Denizli'yi dünyaya tanıtmak için çalışıyor. Firma, 2019 ilkbahar & Yaz Koleksiyonu'nda 'Gelenekten Geleceğe' konseptiyle kültürel değerlerimizi dünya tüketicileri ile buluşturuyor.

Kocaeli'deki Hereke Köşkü ihtişamını koruyor!

Ünü dünyaya yayılan ipek halıları görmek isteyen Alman imparatorunun 1898'de Hereke'ye gerçekleştirdiği tarihi ziyaret dolayısıyla hayata geçirilen ahşap köşk, zamana direniyor.

yaz koleksiyonu halılar. Haberi

yaz koleksiyonu halılar.


Yaz mevsiminin kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde vitrinler de rengarenk görüntüsüyle dikkat çekmeye başladı. 80’li yıllarda oldukça moda olan florasan yani neon renkler bu yazın da vazgeçilmezleri arasına şimdiden girdi. Ayakkabı, kıyafet ve aksesuarların modası tabii ki evlerin dekorasyonunda da etkisini gösteriyor. Evimizde büyük yer kaplayan halılarda kış aylarında tam bir eskiye dönüş yaşanırken bugünlerde ise bu eskiye dönüş neon renklerle birleşerek evlere renk katıyor.


Hazırlanacak koleksiyonun tarzına göre yünün toplanması, eğirmesi, boyanması ve dokunmasıyla Türk geleneklerinde büyük yer kaplayan el dokuması halıların her biri tam bir yıllık emekle ortaya çıkıyor. My Home Halı sektördeki 50 yıllık tecrübesiyle bu yılın tasarımlarında yine öncülüğünü sürdürüyor ve geleneksellikle yeni trendlerin birleştiği farklı bir koleksiyon sunuyor. Firmanın tasarımcıları bu yıl yaz aylarında mobilyalar...