16 / 05 / 2024

Yazıcı Yapı

Yazıcı Yapı

Yazıcı Yapı Denetim Limited Şirketi, Abdullah Adin Derelioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Esenyurt, Saaderdere Mahallesi, 22 Sokak, No:17 Kat:1'de kuruldu.

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Yazıcıdan çıkan evde hayat başladı!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kısa süre önce sahiplerine teslim edildi. Ev sahiplerinin yeni evlerinde hayatı başladı.

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Komite görev dağılımı yeniden yapıldı...

3D yazıcıdan ev de çıkacak!

Dijital teknolojiler gayrimenkul sektörünü de dönüştürmeye başladı. Hollanda’da 3D yazıcılarla yapılan evlerde yaşam başladı. Yapay zeka ve sanal gerçeklik teknolojileri emlakçilik faaliyetlerinde adeta bir devrim yarattı...

Nef 3D yazıcı ile ev yapacak!

Konut yapımında metodu değiştiren Nef, yeni atılımlara hazırlanıyor. Şirket bu yıl 3D yazıcı ile ev yapacak....

3 boyutlu yazıcılar inşaat sektörüne giriyor!

3D yazıcı üretim firması Contour Crafting’in yüzde 30’unu satın aldığını duyuran Doka Kalıp, ilk seri üretimine hazırlandığı robotik 3 boyutlu yazıcılar sayesinde yapıların hızlı bir şekilde tamamlayabileceğini açıkladı.

İsviçre'de robot ve 3D yazıcı kullanarak ev yapıyorlar!

Gelişen teknoloji sayesinde 3D yazıcılar hayatımızı kolaylaştırmaya başladılar. ETC Zürich Üniversitesi'ndeki araştırmacılar robotlar ve 3D yazıcılarla ev inşa etmeye başladılar.

Başyazıcı Grubu'ndan Maltepe'ye 70 milyon TL'lik proje!

Kayseri'nin köklü gayrimenkul firmalarından olan Başyazıcı Grubu projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

3D yazıcıyla 10 bin dolara ev yapıldı!

Dünyanın inşaat alanlarında kullanmak üzere üretilen ilk mobil 3D (3 boyutlu) yazıcısıyla ev inşa edildi. 24 saat içinde 10 bin dolara 37 metrekarelik ev yapıldı.

3 boyutlu yazıcılarla ev yapıldı!

Ukraynalı bir şirket, 3 boyutlu yazıcılarla 8 saatte oturmaya hazır ev inşa etti. Ekonomik açıdan rahat olan 35 metrekarelik evler 29 bin 900 euroya satılıyor.

Gaziantep Yazıcık Konutları'nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı da ziyaret etti ve Yazıcık Konutları'nın da açılışını yaptı.

Rusya'da mobil 3 boyutlu yazıcıyla ev yapıldı!

Rusya'da mobil 3 boyutlu yazıcı teknolojisiyle yapılmış ilk ev açıldı. 38 metrekare alana sakip tek katlı binanın duvarlarının ve kolonlarının yazılımı bir günü almadı.

Yazıcı Yapı Haberi

Yazıcı Yapı

Yazıcı Yapı Denetim Limited Şirketi, Abdullah Adin Derelioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Yazıcı Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Can ve mal güvenliğini teminen imar planına , fen ,sanat ve sağlık kurallarına ,standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır.Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.


Yazıcı Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Esenyurt, Saaderdere Mahallesi, 22 Sokak, No:17 Kat:1...