03 / 05 / 2024

Yazıcık Konutları ne zaman teslim edilecek

Yazıcık Konutları ne zaman teslim edilecek

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nda incelemelerde bulundu.

Yazıcık Konutları yıl sonunda tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi'nde yapımı devam eden Yazıcık Konutlarının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Marmara'da 7 büyüklüğünde 2 farklı deprem bekleniyor! Deprem uzmanından kritik açıklama: Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük deprem ne zaman ve kaç şiddetinde olacak?

Fındık fiyatı ne kadar? Serbest piyasada fındık fiyatları kaç TL? Ordu, Samsun, Sakarya 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fındık üreticileri ve alıcıları fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini yakından takip ediyor. Peki, Fındık fiyatı ne kadar? 2022 Ordu, Samsun, Giresun, Sakarya da fındık kaç TL?

BİM’de Deskjet IA Ultra yazıcı 9 taksit fırsatıyla satışta! İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi.

BİM'de Deskjet IA Ultra yazıcı uygun fiyatıyla satışta. Peki, Deskjet IA Ultra 4828 Yazıcı BİM’de ne kadar, kaç TL? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi 

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Toyota C-HR fiyatı ne kadar? İşte Toyota C-HR 14 Aralık 2022 fiyat listesi

Performans, konfor ve güvenliği ön plana çıkan Toyota C-HR, sürücülerine benzersiz bir yolculuk deneyimi sunuyor. Toyota C-HR fiyatı ne kadar? İşte Toyota C-HR 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

3 D yazıcılırda çok satanlar! 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sağladığı imkanlarla teknoloji tutkunlarının ilgi odağı olan 3 boyutlu yazıcılarda piyasadaki ürünlere baktık. İşte fiyatları... 

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Electrolux 6 programlı bulaşık makineleri ne kadar? İşte Electrolux 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatları ve kaliteli yapılarıyla kullanıcıları tarafından tam not alan, Electrolux 6 programlı bulaşık makineleri ne kadar? İşte Electrolux 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Mihalıçcık sosyal konut projesi...

Yazıcık Konutları ne zaman teslim edilecek Haberi

Yazıcık Konutları ne zaman teslim edilecek


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nda incelemelerde bulundu.


Şahinbey Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapılan Yazıcık Konutları’nın büyük kısmı tamamlandı. Yazıcık Mahallesi’ndeki inşaat alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutların, tarihi Antep evleri mimarisi ile yapıldığını söyledi.


"Bütün Gaziantep Gurur Duyacak"


Gaziantep’in en eski mahallerinden biri olan yazıcık mahallesine yapılan konutların örnek dairesini gezen Başkan Tahmazoğlu, “Buradaki tarihi yapılar yıkılarak yerine briketten yığma evler yapılmıştı. Burada yaklaşık 400 evin kamulaştırmasını yaparak yıktık. Bunların yerine 162 konut yapıyoruz. Bu 162 konutumuzun tamamlanmasının son aşamalarına geldik. Buradaki konutlarımızın en büyük özelliği zemin artı 1 kat ya da en fazla 2 kat olması. Amacımız...