05 / 05 / 2024

Yazılı Kanyon nerede

Yazılı Kanyon nerede

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın destekleri ile Türkiye'nin ilk tescil edilen milli parklarından Yazılı Kanyon'da turizm havzası oluşturulacak. Kanyon, doğa güzellikleri, tarihi ve kültürel nitelikleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Yazılı ve sözlü sınav yok! Herkes bu ilana başvuruyor! İzmir’de çok sayıda sözleşmeli personel alınıyor!

Yazılı ve sözlü sınav yok! İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi 4/B kapsamında Sözleşmeli olarak 147 Personel alım ilanını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

Gelir İdaresi Başkanlığından 2000 kişilik personel alımı! İşte yazılı sınavın tarihi açıklandı

Gelir İdaresi Başkanlığı kısaca GİB bünyesinde çalışmak üzere 2023 yılı için 2000 kamu personel alımı konusunda açıklama yaptı. Başvurular başladı. Alımların yazılı sınav ile yapılacağı duyuruldu.

Güncel iOS ve iPadOS sürümü yayınlandı! Fakat yazılım casusuluk için kullanılabilir

Veri hırsızlığı ve diğer kötü niyetli faaliyetler için hem siber suçlular hem de "ticari" casus yazılım üreticileri tarafından sıklıkla hedef alınır.  Bir bilgisayar korsanının, Apple'ın iPhone ve iPad işletim sistemleri için yaptığı son güncellemeyle düzelttiği gibi WebKit'te bir güvenlik açığı bul

Android telefon kullanıyorsanız hemen bakın! Bu yazılım banka hesaplarınızı boşaltmakla kalmıyor, eksilere düşürüyor!

Siber güvenlik tehditleri asla bitmez. Ortaya çıkan yeni kötü amaçlı yazılım, bir süredir gördüğümüz en tehlikeli olabilir.

Yazılı ve sözlü sınav yok! Bakanlık 121 sözleşmeli personel alıyor! İşte kadro dağılımı! Son başvuru 30 Ocak 2023!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü 4/B Sözleşmeli Personel Alımı İlanı’nı duyurdu. Bakanlık yazılı ve sözlü sınavsız olmaksızın 121 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte detaylar…

Concept Engıneerıng Mühendislik Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Concept Engıneerıng Mühendislik Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kalkan tarafından kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

İnegöl Vizyon nerede? İnegöl Vizyon fiyat listesi!

İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa'da hayata geçirilen İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı ve İnegöl Vizyon fiyat listesi...

Aile konutu şerhi dilekçesi nasıl yazılır? Aile konutu şerhi dilekçesi örneği 2022!

Aile konutu, bir ailenin evlilik birliği devam ettiği sürece beraber yaşadıkları konuttur. Aile konutu şerhi ise aile yaşamının devam ettirildiği konut üzerinde tapuda malik olmayan eşe verilmiş önemli bir haktır. Peki, aile konutu şerhi dilekçesi nasıl yazılır?

Ecrimisil davası dilekçesi nasıl yazılır? Ecrimisil davası dilekçe örneği!

Ecrimisil davası, bir gayrimenkulü hakkı olmadan işgal eden kişiden tazminat talep etmek amacıyla açılan dava türüdür. Peki, Ecrimisil davası dilekçesi nasıl yazılır? İşte, ecrimisil davası dilekçe örneği 2022!

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde tapu harcını düşük bedel gösteren ancak sonradan pişman olan vatandaşlar tapu harcı pişmanlık dilekçesi ile durumu düzeltebiliyorlar. Peki, tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır? İşte tapu harcı pişmanlık dilekçe örneği!

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alzen Gayrimenkul Dekorasyon Yazılım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Raafat Zen Alaabdeen tarafından kuruldu.

Tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır?

Tapu iptali davası kanunsuz bir şekilde düzenlenen tapu kaydının yeniden hukuka uygun hale getirilmesi için açılan tapu davası olarak biliniyor. Peki, tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır? İşte tüm merak edilenler...

Yazılı Kanyon nerede Haberi

Yazılı Kanyon nerede

Alternatif turizm kapasitesini artırma hedefiyle hazırlanan ve BAKA ile hayata geçirilecek Kaymakamlık Sütçüler İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği'nin projesinde; doğa sporları parkurları, dağcılık eğitim merkezi, macera parkı, konaklama yerleri yapılıp orman içinde 1 ile 3 kilometre arasında doğa sporları parkurları oluşturularak doğa yürüyüşü, dağ bisikleti, motosiklet, atv ve at safari için uygun hale getirilecek ve ayrıca konaklama için de taşınabilir 30 metrekarelik 10 ahşap ev hizmet verecek. 


BAKA'nın 2014 Mali Destek Programından destek almaya hak kazanan 69 projeden biri olan Sütçüler Kaymakamlığının Sütçüler İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği'nin 'Yazılı Kanyon Tabiat Parkı Turizm Geliştirme ve İyileştirme Projesi' oldu. İsparta'nın Sütçüler İlçesi'nde marka değeri taşıyan Yazılı Kanyon Tabiat Parkı'nda alternatif turizm kapasitesinin geliştirilmesi için turistik aktivitelerin çeşitlendirilmesi ve turizmin yıla yayılmasına...