22 / 05 / 2024

yazın arsa satışları artacak

yazın arsa satışları artacak

Gayrimenkul uzmanı Ali Er, yaz ayının gelmesi ile yabancılar turistlere ve Yurtdışından tatil için Türkiye’ye gelen Türklere ev ve arsa satışının ivme kazanacağı dile getirdi.

Darıca ve Kağıthane'de 3 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi açıkladı! 

Darıca Belediyesi ve Kağıthane Belediyesi, 3 adet arsayı satıyor. Arsa satışları ile ilgili ilan metinleri yayımlandı. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

Yabancılar konutlarını satıyor, Avrupalı Türkler arsa alıyor! Arsa satışları resmen rekor kırdı!

Yabancılar yatırım yaptığı konutları satarken, Avrupalı Türkler arsa almaya başladı ve arsa satışları rekor kırdı. İşte konut sektöründeki son durum...

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

Dünyaca ünlü analistler açıkladı: Konut satışları yaz aylarında tavan yapıyor!

Evercore ISI analistleri, konut inşaat şirketleri için hazırladığı ankette sektörün yaz aylarının sonlarında ve sonbahar mevsiminde bir düşüş yaşandığını açıklayarak yaz aylarında satışların rekor kırdığını belirtti.

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Yabancılara gayrimenkul satışları raydan çıktı! Arsa ve araziler yüksek tekliflerle vatandaşın elinden alınıyor!

Kıbrıs'ta yabancıya konut satışlarının raydan çıktığını belirten Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, yüksek tekliflerle vatandaşın elindeki toprakların alındığını söyledi. 

yazın arsa satışları artacak Haberi

yazın arsa satışları artacak

Gayrimenkul uzmanı Ali Er, medya haberlerinin gayrimenkulde spekülasyona neden olduğunu söyledi. 7 Haziran seçimleri sonrasında ortaya çıkan siyasi durumun, değişik medya gruplarında projelerin durduğuna dair haberlerin yapılmasına neden olduğuna dikkat çeken Erpay Gayrımenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Er, “Bilindiği üzere büyük projelerin tamamı Arnavutköy ilçesinde hayata geçirildi bu yüzden de son yıllarda İstanbul’un en çok değer kazanan bölgesi oldu. Buralara yatırım yapan insanlar uzun vadede kazanacaklar ve şuanda oluşan siyasi ortamdan dolayı ellerindeki varlıklarını ucuza satmamaları konusunda uyarmam gerekiyor. Ayrıca son dönemde bazı yayın kuruluşlarında projeler ile ilgili haberler yapılıyor. Bu haberlerin ART niyetli olarak yapıldığı düşüncesindeyim çünkü biz reel piyasanın içindeyiz ve projelerin de devam ettiğini gözlerimizle de görmekteyiz. Seçim sonucunda kim iktidara gelirse gelsin İstanbul için bu...