24 / 07 / 2024

yazlık kavşağı projesi sakarya

yazlık kavşağı projesi sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çorlu Emlak Konut Köprülü Kavşağı yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Emlak Konutları Kavşağı Projesi'ni hayata geçiriyor.

7 başlıkta yazlık konut trendleri!

Mayıs ayında ‘yazlık konut’a olan ilgi de dönemsel olarak yükselmeye başladı. Emlakjet, bu dönemde araştırma yapan alıcıların beklentilerine ışık tutan yazlık konut analizini hazırladı..

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı

Sakarya Topça Kavşağı ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Topça Kavşağı'yla ilgili açıklamalar yaptı, Toçoğlu kavşağın kısa zaman içerisinde ihaleye çıkacağını da söyledi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Tuzla İçmeler E-5 Köprülü Kavşağı 1.etap imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi, E-5 İçmeler Köprülü Kavşağı 1.Etap 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı teklifi askıya çıkarıldı...

yazlık kavşağı projesi sakarya Haberi

yazlık kavşağı projesi sakarya


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kentte hayata geçirilecek olan Yazlık Kavşağı’nda çalışmaların başladığını açıkladı. Şehir merkezi ile yeni yerleşim bölgesinde zaman zaman yaşanan trafik yoğunluğunun yeni projeyle önüne geçileceğini aktaran Başkan Zeki Toçoğlu, araç geçişlerini sağlayacak köprülerde çalışmaların devam ettiğini kaydetti.


Başkan Toçoğlu konuyla ilgili olarak, “Kamuoyuna açıkladığımız 12 yeni ulaşım projesinde işlemlerimiz sürüyor. Yeni yerleşim bölgesine bağlantıyı sağlayan Yazlık Kavşağı için de yeni bir proje hazırladık ve kısa süre önce ihalesini gerçekleştirdik. Yeni projemizle Sebahattin Zaim Bulvarı, Çevreyolu, Yazlık ve Aralık Caddelerini birbirine bağlayan Yazlık Kavşağı’ndan geçişler daha kontrollü ve hızlı olacak. Şuan bölgede inşa edeceğimiz köprülerde çalışmalar devam ediyor” dedi.


Başkan Toçoğlu sözlerine şöyle devam etti, “Projemiz kapsamında dönel kavşağın çapını 140 metreye çıkaracağız. 4 yeni yaya alt...