09 / 05 / 2024

Yazlık Kültür Merkezinde son durum ne

Yazlık Kültür Merkezinde son durum ne

Kocaeli'nin Yazlık bölgesinde ikamet eden ve binaya yakın bölgede bulunan vatandaşların kullanacağı Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi.

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Kocaeli'nin Yazlık bölgesinde ikamet eden ve binaya yakın bölgede bulunan vatandaşların kullanacağı Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi.

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

Yunusemre kültür merkezinde inşaat sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evinde inşaat çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. 

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde 2 dönümlük alan üzerine kurulan Kültür Merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi açıldı!

Aydınlıkevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Erkeklere özel olan kültür merkezinde çok sayıda etkinlik ve kurs Altındağlı beylerle buluşacak.

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin hayata geçirmiş olduğu Neşet Ertaş Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve yapım çalışmalarında sona doğru yaklaşılan Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Malatya Yazıhan'da kültür merkezi inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye yapmayı planladığı kültür merkezlerinin ilkini Yazıhan ilçesinde hayata geçiriyor. Malatya’nın yanı sıra ilçe kültürünün yaşatılmasına ve aktivitelerin düzenlenmesine katkılar sunacak olan kültür merkezinde ilk kazma Yazıhan’da vuruldu.

Manisa Yunusemre'de 5 kültür merkezi hizmete giriyor!

Yunusemre Belediyesi, vatandaşlardan yoğun talep gören kültür merkezlerine yenilerini ekliyor. Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, önümüzdeki günlerde hizmete girecek 5 kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

Bornova Kültür Merkezi 2017'de açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun geçtiğimiz günlerde 'cenaze' olarak nitelendirdiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Bornova'da hayata geçireceği kültür merkezinde çalışmalar sürüyor, merkezin 2017 yılı içerisinde açılması planlanıyor...

Düzce Kaynaşlı'ya yeni kültür merkezi inşa edilecek!

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Maliye Bakanlığı ile görüşmeleri sonucunda Kaynaşlı'ya Kültür Merkezi yapılacağını açıkladı. Bayraktar, öncelikle yer tahsisinin ardından merkezinde hemen çalışmalara başlanacağını belirtti.

Kocaeli Karaağaç Kültür Merkezi'nin temeli yarın atılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’nın Karaağaç köyüne yapılacak kültür merkezinin temeli atılıyor. Kültür merkezinde yangın alarm sistemi, seslendirme sistemi, cephe ve dekoratif aydınlatma sistemleri de bulunacak.

Şehzadeler Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Çocuk Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Çelik, kültür merkezinde kurulacak çocuk kreşinin okulların açılmasıyla birlikte faaliyete geçeceğini müjdeledi.

Yazlık Kültür Merkezinde son durum ne Haberi

Yazlık Kültür Merkezinde son durum ne

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in seçim beyannamesinde bulunduğu, özellikle Yazlık’ta yaşayan ve binaya yakın çevrede bulunan Hisareynli vatandaşların kullanacağı, 2 katlı ve 1100 metrekare olan Gölcük Belediyesi Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona yaklaştı.

KÜLTÜR MERKEZİ İÇİNDE NELER OLACAK?

Yazlık Kültür Merkezi’nin içerisinde KOMEK Kursları, kadınların spor yapabileceği tesis, muhtarlık ofisi ve üst katta da düğün ve çeşitli etkinliklerde kullanılabilecek çok amaçlı bir salon bulunuyor.

İLÇEMİZDE HAYIRLI OLSUN

İnşaat çalışmalarını yakından inceleyen Başkan Sezer binada incelemelerde bulundu. Sezer, şu açıklamalarda bulundu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığımız Yazlık Kültür Merkezi’nde; KOMEK Kursları, kadınlarımız için spor tesisi, muhtarlık ve üst katta da düğün salonu yer alacak. İlçemize hayırlı olmasını...