02 / 05 / 2024

YDA Group The İstanbul Veliefendi ihalesi

YDA Group The İstanbul Veliefendi ihalesi

YDA Group The İstanbul Veliefendi dükkan ihalesi kapsamında projede yer alan 33 adet cadde dükkanı açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Projede yüzde 1 geçici teminat ödeyerek ihaleye katılmak mümkün...

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Husam Alabvaını tarafından kuruldu.

Türkistan Bölge Hastanesi inşaatı 2022'de bitecek!

Türk firması YDA Group tarafından Kazakistan'da inşa edilen Türkistan Bölge Hastanesi'nin yapımı 2022'de tamamlanacak. 

YDA Group’a Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı!

Kazakistan’da başarılı projeler hayata geçiren YDA Group’a ülkenin sosyo ekonomik kalkınmasına üstün katkılarından dolayı "Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı" ödülü verildi.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

YDA Group'un 2020 ciro hedefi 7.5 milyar TL!

Şehir hastanesi yatırımların son sürat devam eden YDA Group, bu modelle yurtdışmda da işlere imza atmayı planlıyor

YDA Group'tan Pembe Baret projesi!

YDA Group; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle inşaat mühendisliği öğrencileri ile birlikte özellikle inşaat sektöründe kadın istihdamını artırmak, üniversitelerde eğitim gören genç kadın mühendis adayların gelecek umutlarını güçlendirmek amacıyla "Pembe Baret" projesine imza attı.

YDA Grup'un 2017'deki yatırımları artarak devam edecek!

YDA Group, özellikle yap-işlet-devret ve kamu özel iş birliği modelleriyle hayata geçirdiği projeleriyle uluslararası arenada da dikkat çekiyor.

YDA Group'a Finans Oscarları'ndan 3 ödül!

Uluslararası Bonds & Loans Türkiye Ödülleri'nden YDA Group'a iki birincilik bir ikincilik ödülü geldi. YDA Group, “Yılın En İyi Tahvil İhracı”, “Yılın Proje Finansmanı” ve “Yılın Altyapı Finansmanı” ödüllerini aldı.

YDA Group The İstanbul Veliefendi ihalesi Haberi

YDA Group The İstanbul Veliefendi ihalesi

YDA Group The İstanbul Veliefendi dükkan ihalesi kapsamında ihaleye katılmak isteyenler dükkan fiyatının yüzde 1'lik kısmını geçici teminat olarak ödüyor. Projede konut satışları tamamlandı. 


YDA Grup ve Kuruluş İnşaat ortaklığı ile inşa edilen The İstanbul Residence Veliefendi; Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 8 kilometre  uzaklıkta konumlanıyor. 


Toplam 68 bin 333 metrekare alan üzerinde konumlanan YDA Group The İstanbul Veliefendi dükkan ihalesi KİPTAŞ İhale Salonu'nda gerçekleşecek. Proje, İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de yükseliyor.


The İstanbul Veliefendi dükkan fiyatları ne kadar?

A blok: 1 milyon 670 bin TL ile 7 milyon 559 bin TL

B blok: 2 milyon 594 bin TL ile 7 milyon 985 bin TL 

Ticaret blok: 4 milyon 881 bin TL ile 6 milyon 413 bin...