05 / 05 / 2024

Yedi milyon konutun dönüştürülmesi

Yedi milyon konutun dönüştürülmesi

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, 20 milyon yapı stokunun 7 milyonunun kentsel dönüşüm sayesinde elden geçirilmesi gerektiğini vurguladı. "Binaların ülkemizi temsil edebilecek yapıda olmasını bekliyoruz" dedi...

AK Partili Karaaslan açıkladı! 3 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, 3 milyon konutun dönüşümünün tamamlandığını açıkladı. Karaaslan, "Risklerini bilen ve yönetebilen, dirençli, mimarisiyle özgün, bütün kaynaklarını tüketmeden kullanabilen, sürdürülebilir şehirler üzerine çalışmayı ve hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 1.5 milyon konut riskli! 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor...

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum İstanbul'da 1.5 milyon konutun da riskli olduğunu ve 600 bin konutun bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. 

Türkiye'deki 20 milyon konutun üçte biri dönüşmeli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'deki 20 milyon konutun üçte birinin dönüşmesi gerektiğini aktararak, kentsel dönüşümün hızlandırılacağını söyledi. İşte ayrıntılar..

Depreme karşı mücadele: 6,5 milyon konut dönüşümü başlıyor!

Türkiye, depreme karşı güçlü bir altyapı oluşturmak için 6,5 milyon konutun dönüşümünü planlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki hükümet, deprem bölgesindeki yeniden imar çalışmalarını hızlandırarak, 680 bin yeni konut inşa edecek.

Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması! İstanbul'da 90 bin konutun dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bakan Kurum, "İstanbul'daki tüm mahallelerimizde dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Hedefimiz, 90 bin konutun dönüşümünü gerçekleştirmek ve İstanbul'u doğal afetlere karşı daha dayanıklı hale getirmek. İlerleyen dönemlerde ise toplamda 1,5 milyon konutun dönüşümünü tamamlayacağız." ş

250 bin yeni konut projesine tepki: 1,6 milyon boş konut var

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu 250 bin yeni sosyal konut projesine tepki gösterdi. Türkkan, halihazırda 1.6 milyon konutun boş durduğunu söyledi.

Kritik rapor ortaya çıktı! 9 milyon konut...

Ülke genelinde 9,2 milyon, İstanbul'da 1,6 milyon konutun deprem sigortası yok. Sigortalılık oranı en yüksek il Bolu, en düşük il ise Hakkari olarak kaydedildi.

Ali Kurt'tan barınma sorunu için '1 milyon boş konut kamulaştırılsın' önerisi! 

ĶİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, hükümetin yeni konut üretimi için ayırdığı 30 milyar TL ile megakent İstanbul'da boş olan 1 milyon konutun kamulaştırılması önerisinde bulundu... 

Murat Kurum: 1,7 milyon konutun dönüşümünü gerçekleştirdik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamalarda, "1,7 milyon konutun dönüşümünü gerçekleştirdik" dedi.

Türkiye'de 1.7 milyon konut dönüştü!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi ve 1,7 milyon konutun dönüştürüldüğünü belirtti.

Murat Kurum: 1,7 milyon konutun dönüşümünü tamamladık!

MIPIM 2022 tanıtım toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1,7 milyon konutun dönüşümünü tamamladıklarını söyledi.

Türkiye'de 2.8 milyon konut dönüştürüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelindeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bugüne kadar 2.8 milyon konutun dönüştürüldüğüne dikkat çekti.

1.3 milyon konut acilen dönüşmeli!

Türkiye'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye'de acilen 1.3 milyon konutun dönüşmesi gerektiğini dile getirdi.

Yedi milyon konutun dönüştürülmesi Haberi

Yedi milyon konutun dönüştürülmesi

Denizli'de deprem olmadan dönüşüme başlanması gerektiğini söyleyen Fehmi Demirten, "Binaların ülkemizi temsil edebilecek yapıda olmasını bekliyoruz" dedi.



Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, 20 milyon yapı stokunun 7 milyonunun kentsel dönüşüm sayesinde elden geçirilmesi gerektiğini bunun 1950 ile 2000 yılları arasında yapılan bütün yapı stoklarının tamamının yeniden yapılması anlamına geldiğini söyledi. DEİM'in düzenlediği "Kentsel Dönüşümün Finans Ayağı" konulu panel derneğin konferans salonunda yapıldı. 


Panele DEİM Başkanı Demirten, Denizbank Konut ve Taşıt Finansmanı Bölüm Müdürü Serkut İsafça ve çok sayıda inşaat sektörü temsilcisi katıldı. 


Panelin açılış konuşmasını yapan DEİM Başkanı Demirten, şu an ülke gündeminde madenler olduğunu ancak asıl inşaat sektörünün denetimsiz bir şekilde çalıştığını ve bu soruna müteahhitler olarak acil çözüm bulunması istediklerini ifade etti. 


İnşaat sektöründeki müteahhitler olarak uyarı yapmayı...