05 / 05 / 2024

Yef Art Mimari Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Yef Art Mimari Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Yef Art Mimari Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Emre Acara tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Sinan Genim: Süleymaniye Camii ve çevresindeki yerleşim alanına mimari düzenleme şart!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Sinan Genim, bugünkü yazısında Süleymaniye ve çevresi için mimari düzenlemelerin yapılmasına ilişkin önerilerini kaleme aldı.

Yazlık evlerde mimari anlayış değişiyor!

Uzaktan çalışma sisteminin hayatımıza girmesiyle yazlıklara talep arttı. Artık sadece dinlenme mekanı olmayan yazlıklar mimari anlamda değişime uğradı.

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Okan tarafından kuruldu.

Verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalar!

Ödüllü ofis ve konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, evlerden çalışılan bu günlerde verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

Mimarlar yeşil mimari trendini masaya yatırdı!

Teknoloji ve internet güzellik algımızı değiştirdi. Artık güzel olmayan bir yerde çalışmak hatta bir kahve bile içmek istemiyoruz. Mimarlar değişen güzellik algısını, yeşil mimari trendini ve güncellenen çalışma ortamlarını değerlendirdi.

Konya Meram'da mimari projeler artık dijital ortamda!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi, mimari projeler konusunda artık dijital ortamda hizmet verecek.

Art Design'dan ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti!

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Mimari projelere artık internetten ulaşılabilecek!

Kağıthane Belediyesi ile Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü mimari projelerin elektronik ortamdan ulaşılmasına dair protokol imzaladı...

Mimari projeler elektronik ortama taşınıyor!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, kat irtifakı ve kat mülkiyeti işlemlerine esas olan mimari projelerin artık belediyeler veya yetkili kurumlar tarafından taranarak tapu müdürlüklerine gönderileceğini söyledi.

Yef Art Mimari Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yef Art Mimari Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Emre Acara tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ev satın alırken hangi mimari kriterler önemli?

Konut satın alırken, dikkat edilecek hususları artık herkes biliyor. Peki, ev satın alırken hangi mimari kriterlere dikkat etmek gerekiyor? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bu kriterleri açıklıyor...

Yef Art Mimari Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Yef Art Mimari Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Yef Art Mimari Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Yunus Emre Acara tarafından kuruldu. 


Yef Art Mimari Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak satmak ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Yef Art Mimari Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Saray Mah.Küçüksu Cad.No.64 A/276...