18 / 05 / 2024

yei sezon kiraz fiyatı

yei sezon kiraz fiyatı

Yaz mevsiminin en sevilen meyvelerinden kiraz ilk kez hasat edilmeye başlandı. Meyvenin kilogram fiyatı ise duanları şaşkına çevirdi. Dalından sofralara gelen kirazın kilogramı bin liradan (1000 TL) satılıyor.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Erik ve kiraz cep yakıyor: Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor!

Yaz meyveleri tezgahlarda yerini almaya başladı. Özellikle hamile kadınların tercih ettiği kiraz ve erik gibi yaz meyvelerinin fiyatları altınla yarışıyor. 

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Galatasaray yeni sezon forma fiyatları: Icardi forması kaç TL?

Galatasaray yeni sezon forma fiyatları araştırılmaya devam ediyor. İşte Galatasaray 2023/2024 yeni sezon forma fiyatları...

Hasadı başlayan kirazın fiyatı bahçede 10 lirayken markette 30 lira!

Kirazın hasadı Gaziantep’in İslahiye ilçesinde başladı. İslahiye Ziraat Odası Başkanı Mehmet Köse, hasadın başladığını duyurdu. Köse, sezonun ilk kirazları bahçede 10 lira civarındayken marketlerde 30 liradan alıcı bulduğunu belirtti.

Kiraz üreticilerine zirai ilaç desteği verildi!

Malatya'da kiraz üreticilerine kiraz sineğiyle mücadele için zirai ilaç desteği sağlandı. İşte detaylar...

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de anahtar teslimi yapıldı! 

İBB şirketi KİPTAŞ tarafından 2021'de inşaatına başlanan 253 konutun yer aldığı Bağcılar Kiraz Evler kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı. 

Kirazın fiyatı can yakıyor! Kilosu 800 TL'den satılıyor!

Yaz mevsiminin en sevilen meyvelerinden olan kirazın satışa başlaması kiraz severler tarafından merakla bekleniyor. Yılın ilk kirazı ise rekor satış ücreti ile can yaktı. Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde ilk çıkan kiraz, fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. Sezona iddialı bir giriş yapan kiraz, kilosu

Kırmızı altın! Açık artımayla sattılar! Kirazın kilosu; 800 TL

Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazı açık artırmayla kilosu 800 TL'ye satıldı. İşte detaylar...

Kilogramı 1500 ile 2 bin 200 TL arasında değişen 4 adet 50 gram erik 89 TL, 5 adet kiraz 125 TL'ye satılıyor!

Kayseri'de kış ayında özellikle kadınların ilgi gösterdiği, manavda paketler halinde hazırlanan içinde 4 adet bulunan 50 gram erik 89 TL, 5 adet kiraz ise 125 TL’den satışa sunuldu.

Linens’te sezon sonu fırsatları! masa örtüsü 384 TL, ayaklı servis 90 TL! 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Ev grubu ürünlerin tanınmış markası Linens, pek çok ürün grubunda sezon sonu fırsatları başladı. Bazı ürün gruplarının yüzde 30 indirimle, bazı ürün gruplarını ise sepette sürpriz indirimlerle yer aldığı fırsat günlerine hangi Linens ürünleri dahil, fiyatları ne kadar? İşte 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

U.S. Polo ayakkabı ve çantada sezon finali: sepette yüzde 60’a varan indirim! U.S. Polo 12 Ekim 2022 fiyat listesi

U.S. Polo markası sezon finali indirimlerine ek olarak ayakkabı ve çanta kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim yaptı. İşte indirimli ürünler..

Zara’da yeni sezon sweatshirtler, jeanler, blazerlar raflarda yerini aldı! Zara yeni sezon 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sevilen giyim markası Zara yeni sezon ürünleri satışa çıktı. Sweatshirtler, jean pantalonlar, blazer ceketler, etekler raflarda yerini aldı. Havaların soğumasıyla birlikte, yazlıklar yerini kalın kışlık kıyafetler bırakmışken, Zara yeni sezon ürünleri sizi bekliyor. 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

yei sezon kiraz fiyatı Haberi

yei sezon kiraz fiyatı

 Yaz sezonunun ilk kirazı tezgahlarda yerini almaya başladı. Kirazlar bahçelerden toplanıp paketlenerek İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerin sebze hallerine gönderiliyor. Oradan da marketlere gidiyor. Öte yandan Mersin'de yılın ilk turfanda kiraz hasadı yapıldı. Ürünlerin kilosu 800-1000 TL arasında satılıyor. Ziraat Mühendesi Deniz Gürbüz, yaklaşık 8 yıldır bölgede adaptasyon çalışmasını yaptıklarını belirterek, " Kirazın şu an tanesi 4-5 liraya denk geliyor. Erken olduğu için fiyat yüksek ancak normal sezonda bu fiyatlar düşer" açıklaması yaptı.
 

Mersin'de özel olarak yetiştirilen ve dönümde 700 kilo verim alınan kiraz, erkenci olması sebebiyle 1000 TL  fiyatla satılıyor. Sebze hali esnafı ise kiraz fiyatının yeni mevsim yeni sezon olduğu için fiyatların sembolik olmasına rağmen çok pahalı olduğunu ifade etti. Bu sene havaların güzel gitmesiyle ve kirazdaki rekoltenin de fazla olması nedeniyle ürün sıkıntısı yaşanmayacağı ve...