15 / 05 / 2024

Yeka Yerli Enerji Kaynakları inşaat

Yeka Yerli Enerji Kaynakları inşaat

Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Servis Ve Yedek Parça Sanayi A.Ş. bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zümrüt Yasemin Eranıl tarafından kuruldu. 

Kabus geliyor: Enerji krizi tavukçuluğu vurdu!

Avrupa’da yaşanan enerji krizi Fransa'da da etkisini gösterirken ülkede tavuk ithalatını yükseltti. Üreticiler yüksek doğalgaz fiyatları nedeniyle civcivleri ısıtmakta zorluk çekerken savaş nedeniyle yükselen enerji ve tahıl fiyatları yerli tavukçuluk sektöründe maliyetleri yüzde 30 artırdı.

Binalarda enerji verimliliği nasıl yapılmalı?

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, “Binalarda ve Sanayide Enerji Verimliliği” temalı bir webinar gerçekleştirdi. Etkinlikte, sanayide ve binalarda enerji verimliliği sağlanması amacıyla atılması gereken adımlar değerlendirildi. 

Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Servis Ve Yedek Parça Sanayi A.Ş. bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zümrüt Yasemin Eranıl tarafından kuruldu. 

İlk yerli güneş paneli fabrikası Ankara'da kuruluyor!

Kalyon Holding Enerji Grup Başkanı Murtaza Ata, Karapınar YEKA güneş projesi kapsamında Türkiye'nin ilk entegre panel üretim fabrikasının Ankara'daki Başkent OSB'de kurulacağını açıkladı.

Yerli mimar ve mühendislere güvenilmeli!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Mimar ve Mühendisler Grubu'nun (MMG) düzenlediği çalıştayda konuştu. Albayrak, yerli mimar ve mühendislere güvenmenin önemini anlattı.

Konya YEKA için 4 firma teklif verdi!

Konya'da yaklaşık 1,3 milyar dolar yatırımla inşa edilmesi planlanan Karapınar Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı'nın (YEKA) ihalesi için 4 firma teklifte bulundu. İhale 20 Mart'ta gerçekleşecek.

3. Havalimanı’nın enerji ihtiyacını Aksa karşılayacak!

İstanbul Yeni Havalimanı (İGA) Türkiye tarihinin en büyük havalimanı projesinin enerji ihtiyacını karşılamak için yerli firma Aksa Jeneratör’ü tercih etti.

Konutlarda enerji tasarruflu döner kapı kullanılmaya başladı!

Metaxdoor markasıyla döner kapı ve kayar kapıda yerli üretim yaptıklarını söyleyen Tuba Arslan, enerji tasarrufu özelliğinden dolayı konutların da artık döner kapı kullanmaya başladığını kaydetti.

Aksa Göynük Enerji Termik Santrali’nin ikinci fazı ticarete başladı!

Aksa Enerji tarafından temeli 2012 yılında atılan, yerli kömür kullanarak enerji üreten Aksa Göynük Enerji Termik Santrali’nin 135 MW’lık ikinci fazının kabulü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapıldı.

Enerji santralleri için 30 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Türkiye, yerli enerji kaynaklarına yönelik yatırımlarını artırıyor. 30 yıl yetebilecek rezerve sahip sahada iki katı kadar elektrik üretilmesi hedefleniyor...

Elektrik üretiminde yerli kömürün payı artacak!

Elektrik üretiminde yerli kömürün payı artacak. AA muhabirinin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 2015-2019 Stratejik Planı'ndan derlediği verilere göre, elektrik üretiminde yerli kömür kullanımı önümüzdeki dönemde arttırılacak.

İşte Türkiye'nin yeni enerji stratejisi!

Türkiye, 2015-2019 enerji planını netleştirdi. Yerli ve yenilenebilir kaynaklara öncelik verilecek. Nükleer, elektrik portföyüne eklenecek, enerji yatırımları için diplomatik kanallar da kullanılacak, yurtdışında enerji ataşelikleri devreye girecek

Necip Çakır: Enerji üretiminde yüzde 8'lik artış hedefi makul!

Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Çakır, enerji üretiminde yerli kaynak payının, 2018 sonuna kadar yüzde 8 artırılarak yüzde 35'e çıkarılması hedefinin makul ve gerçekleştirilebilir olduğunu söyledi.

Yeka Yerli Enerji Kaynakları inşaat Haberi

Yeka Yerli Enerji Kaynakları inşaat


Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Servis Ve Yedek Parça Sanayi A.Ş. bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zümrüt Yasemin Eranıl tarafından kuruldu. 


Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Sanayi A.Ş. konusu:
1)Şirket her türlü enerji üretimine yönelik, tesislerin kurulmasında ve işletilmesinde, teknik danışmanlık ve mühendislik hizmetlerini, ar-ge çalışmalarını yapmak, enerji santralleri ve bunların tedarikçileri için yerli parçalar üretmek, tesis işletimi ve düzenli kontrolü için programlar yazmak, bu tesislere işletme, servis bakım ve onarım hizmetlerinde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yeka Yerli Enerji Kaynakları Danışmanlık Üretim Yazılım İnşaat Sanayi A.Ş. adres: Yalı Mahallesi Duruçay Sk. No:8/4 Kartal