22 / 05 / 2024

Yeliz Karabulut

Yeliz Karabulut

ALB Menkul Değerler Araştırma Müdürü Yeliz Karabulut, inşaat sektörünün bankalara olan borcunun son dönemde arttığına dikkat çekti. Karabulut, “Bu durum, Türk ekonomisi için büyük risk unsuru” dedi.

Yeliz Karabulut: Kentsel dönüşüm,sektörde yeni iş kolları açacak!

İntegral Menkul Değerler Analisti Yeliz Karabulut, kentsel dönüşüm projesinin Türkiye ekonomisine olan etkilerini değerlendirdi. Çıkan sonuçlardan biri sektörde yeni iş kollarının doğması

İzmir İnciraltı'ndaki toprak sahiplerine önemli uyarı: Hisseli tapusu olanlar beraber hareket etmeli!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut yaptığı açıklamada 18 Uygulama sürecinin yakında başlayacağını anımsatarak, toprak sahiplerine önemli uyarılar yaptı. İşte Tayfun Karabulut'un o açıklamaları...

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Akbaş Kırış, Mustafa Yılmaz Akbaş ve Emin Akbaş ortaklığında kuruldu.

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Krbulut İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krbulut İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 650 bin TL sermaye bedeli ile Alpay Karabulut tarafından kuruldu.

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.

Solarra Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Solarra Enerji Anonim Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Bozali ve Yeliz Bozali ortaklığında kuruldu.

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı!

Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği Bahçeşehir'deki villa kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. 

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Sky İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Kuyumculuk Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu.

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karabulut tarafından kuruldu.

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Karabulut, Mesut Dayıoğlu ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Maxwell Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maxwell Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabulut tarafından kuruldu.

Avenue Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Avenue Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Aldatmaz tarafından kuruldu.

Apr Proje Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Apr Proje Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabulut tarafından kuruldu.

Yeliz Karabulut Haberi

Yeliz Karabulut


ALB Menkul Değerler Araştırma Müdürü Yeliz Karabulut, inşaat sektörünün bankalara olan borcunun son dönemde arttığına dikkat çekti. Karabulut, “Bu durum, Türk ekonomisi için büyük risk unsuru” dedi.


ALB Menkul Değerler Araştırma Müdürü Yeliz Karabulut, inşaat sektörünün bankalara olan 85 milyar liralık (38 milyar USD) borcunun Türk ekonomisi için risk taşıdığını söyledi.


Karabulut’un değerlendirmeleri şu şekilde; “Merkez Bankası verilerine göre İnşaat sektörünün bankalara olan kredi borcu 2004 yılında 4 milyar 638 milyon TL seviyesindeyken bu miktar 2013 yılı sonunda 85 milyar TL (38 milyar USD)’ye yükseldi. 2011 yılında bu miktar 49 milyar TL’idi. İnşaat sektörünün borçluluk miktarının yüksekliği büyük risk oluşturmakla birlikte 200’den fazla sektörü etkileyen bu sektörde yaşanabilecek sıkıntı, Türkiye’de bankacılık ve reel sektörde ciddi sıkıntılara yol açabilir. 


Sektörün büyümesi olumsuz etkilenecek


İstanbul’da...