02 / 05 / 2024

Yeliz Rukiye Scheuermann

Yeliz Rukiye Scheuermann

Nextıum Constructıon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İ.Mehmet Nuri Battal, Yeliz Rukiye Scheuermann ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Akbaş Kırış, Mustafa Yılmaz Akbaş ve Emin Akbaş ortaklığında kuruldu.

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Süt ve Rukiye Yüksel ortaklığında kuruldu.

Solarra Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Solarra Enerji Anonim Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Bozali ve Yeliz Bozali ortaklığında kuruldu.

Avenue Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Avenue Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Aldatmaz tarafından kuruldu.

Otto Blau Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Otto Blau Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Yeliz Caak tarafından kuruldu.

Öğrencilerin okula başlama maliyeti dört kat arttı! Veliler kara kara düşünüyor! 12 bin 500 TL'yi gözden çıkaracaklar!

12 Eylül'den itibaren yeni  öğretim yılı başlayacak. Öğrenciler ve veliler yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, bir ilkokul öğrencisinin eğitim masrafı 12 bin 500 TL'ye ulaştığını belirtti. Peki bir öğrencinin okula başlaması ne kadara mal olur?

Asyel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Asiye USta ve Yeliz Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rukiye Sarıbacak ve Çoşkun Bülbül ortaklığında kuruldu. 

Y Kılıç Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Y Kılıç Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kılıç tarafından kuruldu.

Ylz Emlak İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ylz Emlak İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Falay Cinek tarafından kuruldu.

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 400 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Güneş tarafından kuruldu.

Yeliz Rukiye Scheuermann Haberi

Yeliz Rukiye Scheuermann

Nextıum Constructıon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İ.Mehmet Nuri Battal, Yeliz Rukiye Scheuermann ortaklığıyla 100  bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.


Nextıum Constructıon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde...