05 / 05 / 2024

yemek odasının dizaynı nasıl olur

yemek odasının dizaynı nasıl olur

Salonun en can alıcı kısmı olmalı aslında yemek bölümü. Ama nedense genel anlayış salonda televizyon odaklı bir sistem kurmak olduğu için yemek odası hep ikinci planda kalıyor.

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

Yeni kentsel dönüşüm yasasına 'mülksüzleştirme planı' eleştirisi! Şehir Plancıları Odası tek tek açıkladı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına 'mülksüzleştirme planı' eleştirisi geldi. Peki neden bu şekilde değerlendiriliyor? İşte Şehir Plancıları Odası'nın açıklaması... 

 Mimarlar Odası'nın raporundaki korkunç gerçek… 10 milyondan fazla yapı depremde yıkılabilir!

Kahramanmaraş depremi hakkında TMMOB Mimarlar Odası’nın hazırladığı raporda, depremde ağırlıklı olarak yeni binaların yıkıldığı vurgulandı. Rapora göreTürkiye’de 10 milyondan fazla yapı depreme karşı dayanıksız.

İstikbal’den yemek odası takımı alanlara 799 TL değerinde 24 parça yemek takımı hediye! İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

İstikbal’de yemek odası takımı alışverişlerinde 799 TL değerinde 24 yemek takımı hediye veriliyor. İşte 9 Ocak 2023 İstikbal fiyat listesi…

Mondi Home yeni sezon yemek odası takımları ne kadar? İşte, Mondi Home1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Mondi yeni sezon yemek odası takımları mağazalarda yerini aldı. Birçok desen ve renkte satışa çıkan yemek odası takımları fiyatları da açıklandı. Yemek masası, sandalyeler, konsol ve konsol aynasından oluşan yemek odası takımlarında 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Evleneceklere müthiş fırsat! Modalife düğün paketlerinde yüzde 38”e varan indirim! İşte 7 Eylül 2022 fiyatları

Modalife evlilik hazırlığındaki çiftlere 21 bin liradan başlayan ve oturma grubu, yatak odası, yemek odasından oluşan yüzde 34'lere varan indirim seçenekleri adeta düğün hediyesi veriyor. İşte Modalife'ın 7 Eylül 2022 tarihli düğün paketi fiyatlarından bazıları.

Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası’ndan İzmir kentsel dönüşüm açıklaması!

Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası’nın, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nce onaylanan ‘Yapıların dönüşümüne ilişkin yapılacak plan ve uygulama çalışmalarında uyulacak usul ve esaslar’ hakkında yaptığı açıklamada, İzmir Büyükşehir'e ve devlete bir takım sorular soruldu.

Demet Özdemir 48 bin TL'lik giyinme odasını bedavaya yaptırdı!

Reklam karşılığı iş yaptıran ünlüler kervanına Demet Özdemir de katıldı. Reklamlar ve dizilerle yüklü geliri olan oyuncu, 48 bin TL'lik giyinme odasını reklam karşılığı bedavaya yaptırdı.

Hamas'ta bin karantina odasının inşaatı tamamlandı!

Hamas, 500'ü Gazze Şeridi'nin kuzeyinde, 500'ü de güneyinde bin karantina odasının yapımını tamamladı. Gazze'nin Refah kentinde inşası tamamlanan odalar, hükümet yetkililerine teslim edildi. 

Kocaeli Sanayi Odası'nın yeni tesisi yükseliyor!

Kocaeli Sanayi Odası binasının yanında yapımına başlanan sosyal tesisin inşaat çalışmaları devam ediyor. 40 metre derinliğe 59 adet kazık çakıldı daha sonra zemin betonu atıldı.

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Kim Kardashian'ın salondan büyük giyinme odası!

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian'ın birçok kişinin evinin salonundan bile geniş olan giyinme odasının önünde verdiği pozları herkesi kıskandırıyor.

İşte Hamza Arda Turan'ın odası!

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, 25 Ekim’de dünyaya gelen Hamza Arda'nın odasının fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

yemek odasının dizaynı nasıl olur Haberi

yemek odasının dizaynı nasıl olur

Dekorasyona başlarken yemek masasının nereye konulacağına dair hep tartışmalar yaşanır. Aslında bunun basit bir yöntemi var. Yemek bölümünü, salonun kapıya yakın kısmına, mutfağa yakın tarafına yerleştirmek esas alınır. İnsanın elinde yemekle kat ettiği mesafenin minimum olması esas alınmalı. Ama yine de bütün salonu kat edip yemek bölümüne öyle ulaşmak zorunda kalınan salon şekilleri de görüyoruz. Onlar da bir süre sonra doğru yolu bulacaklardır elbet. 


-Mümkünse yemek masanızı pencereden gün ışığı alacak bir yere yerleştirebilirseniz gündüz aydınlatmak zorunda kalmazsınız. 


-Yemek masasının bulunduğu bölümü salonun diğer yerlerinden biraz farklılaşacak şekilde değişik bir renge boyayabilir ya da desenli bir duvar kağıdı ile renklendirebilirsiniz. 


-Çok klişe bir görüntüye sebep olduğu için artık yemek bölümlerinde dresuvar üstü ayna uygulaması yerine şık bir tablo tercih edebilirsiniz. 


-Küçük ve kare...