06 / 05 / 2024

yemek ulus

yemek ulus

Uzak Doğu ve Çin Mutfağı tutkunlarına müjde. Ulus’ta hizmete giren Uzak Doğu lezzetlerinin yeni adresi China Big Box; zengin menüsü, kaliteli ve ekonomik seçenekleri ile damak tadınıza hitap ediyor...

Ulus'ta bulunan TİKA binası yıkılacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus'ta bulunan TİKA binasının yıkılması kararlaştırıldı. Büyükşehir'in bölgedeki çalışmaları sırasında binanın eski, virane ve salaş durumda olduğu belirlendi.

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı!

Maserati’sini satan, ardından Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı. Sinan Akçıl, ‘Kutsal Kadın’ın çatısı altına girdi!

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı!

Bir süre önce Maserati’sini satan, ardından Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı.

TOKİ yemek hizmeti alım işi ihalesi bugün!

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na ait yemek hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11.30'da TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Özdemirbey Nakliyat Temizlik İnşaat Yemek ve Yerli Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Kağıthane Şubesi açıldı!

Özdemirbey Nakliyat Temizlik İnşaat Yemek ve Yerli Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Kağıthane Şubesi, Veysi Güney Dalaz Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Kağıthane'de açıldı.

Bursa Mevlana ve Ulus'ta imar planları askıda!

Yıldırım Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında; riskli alan olarak ilan edilen 499 hektarlık bölgenin Mevlana ve Ulus mahallelerinde kalan 55 hektarlık kısmına ilişkin nazım imar planlarını askıya çıkardı.

Ulus'ta vatandaşların katkısıyla meslek yüksekokulu yapıldı!

Bartın'ın Ulus ilçesinde, hayırsever vatandaşların katkılarıyla Bartın Üniversitesi'ne bağlı 3 bin metrekare kapalı alana sahip 3 katlı meslek yüksekokulu binası yapıldı.

Ankara Ulus'taki Roma tiyatrosu yanlış mı restore edildi?

Ulus’ta yapılan kazılarda ortaya çıkarılan 2 bin yıllık antik Roma tiyatrosu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü restorasyon çalışması kapsamında 2 yıl önce beyaz mermerlerle kaplandı.

TOKİ yemek hizmeti alım işi ihalesi 22 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na ait yemek hizmeti alım işi ihalesi 22 Ekim 2015 tarihinde saat 11.30'da gerçekleşecek. İhalenin detayları henüz yayınlanmadı.

Bartın Ulus’ta köprü çalışmaları başladı!

Bartın’ın Ulus İlçesi Buğurlar Kadıköy ve Düzköy Köylerinde köprü yapım çalışmalarına başlandı. Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Ulus ilçesinde süren çalışmaları inceledi.

İder Mobilya, Venessa Yemek Odası ile ferahlığı evinize taşıyor!

İder Mobilya, Venessa Yemek Odası ile beyazın ferahlığını evlerinize taşıyor. Birbirinden farklı yemek odalarının öne çıkan parçalarını tek bir takımda birleştiren Venessa Yemek Odası, İder Mobilya kalitesiyle sunuluyor.

Bartın Ulus'a Devlet Hastanesi inşa ediliyor!

Ulus’ta yapımına başlanan Devlet Hastanesi’ni AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberinde, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi, ile birlikte yapımı devam eden hastane inşaatını inceledi.

BMF Gıda Yemek Üretim Hizmeti Temizlik İnşaat Ayakkabı San.Tic. Ltd.Şti.Beylikdüzü İstanbul Şb. açıldı!

BMF Gıda Yemek Üretim Hizmeti Temizlik İnşaat Ayakkabı San.Tic. Ltd.Şti.Beylikdüzü İstanbul Şb. Havva Er Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Beylikdüzü, Adnan Kehveci Mahallesi, Avrupa Caddesi'nde açıldı.

yemek ulus Haberi

yemek ulus

Sağlıklı yaşamın yeni alternatiflerinden olan China Big Box, Uzak Doğu ve Çin Mutfağı müdavimlerinin en lezzetli uğrak yerlerinden biri olacak. Beşiktaş İlçesi’ne bağlı Ulus Kenti’nde Haziran ayında hizmete açılan China Big Box, özellikle zengin menü seçenekleri ile dikkat çekiyor. Sağlıklı ve bol çeşide sahip olan restaurant; deneyimli ekibi, alanında uzman Sushi ve Çin aşçıları ile misafirlerini karşılıyor. Malzeme seçiminden sunuma, pişirilme usullerine kadar büyük bir özen içinde hazırlanan ürünler, tadanlar için sağlıklı ve keyifli bir ana dönüşüyor. Başlangıçlardan salatalara, çok özel sushi seçeneklerinden tavuk, balık ve et yemeklerine, noodlelara, eriştelere, pilavlara ve sebze tabaklarına kadar geniş bir menü fırsatı sunuyor.


Lezzetli Başlangıçlar…


Uzak Doğu ve Çin Restaurantları’nın vazgeçilmezi olan acılı ekşili çorbalardan tutun da brokoli, lahana gibi besinlerden hazırlanan Udon çorbasına,...