17 / 05 / 2024

yemen imar faaliyetleri

yemen imar faaliyetleri

Yemen Dışişleri Bakanı Halid Yemani, uzun süredir Husiler ile yaşanan çatışmalar dolayısıyla ülkede meydana gelen yıkım için yeniden imar projelerine yoğunlaştıklarını açıkladı...

1938 yılında Balıkesir'de imar planı nasıl yapılmış?

1938 yılında Balıkesir'de imar faaliyetleri başlatılmış. O dönemde inşa edilen yeni Hükümet Binası'nın çevresinde imar planı için çalışmalar yapılmış.

Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetleri tam gaz!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaptığı açıklamada Fırat'ın batısında ve doğusunda Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetlerinin son hızla devam ettiğini söyledi.

Japonya'da deprem ve tsunami sonrası imar faaliyetleri yetersiz mi?

Japonya'da, Mart 2011'de "Tohoku" bölgesini vuran deprem ve tsunami sonrasındaki imar faaliyetlerinin sorgulandığı ankete katılım gösterenlerin yarısı, bu konudaki çalışmaları yetersiz gördüğünü bildirdi.

Avcılar’da 3 mahallenin imar sorunu çözülecek!

Göreve gelir gelmez hayata geçirdikleri faaliyetleri anlatan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, güvenli konut sorununun çözümü için var gücüyle çalışacaklarını, imar sorunun ortadan kalkacağını söyledi.

Yemen'in yeniden imar sürecinin önü açıldı!

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi yaptığı toplantıda Yemen'in yeniden imar sürecinin en kısa sürede başlaması ve kardeş Yemen halkının maruz bırakıldığı sıkıntıların sona erdirilmesinin önünü açtığı ifade edildi.

Yemen'de yeniden imar faaliyetleri başlıyor!

Yemen Dışişleri Bakanı Halid Yemani, uzun süredir Husiler ile yaşanan çatışmalar dolayısıyla ülkede meydana gelen yıkım için yeniden imar projelerine yoğunlaştıklarını açıkladı...

Gazze'de imar faaliyetleri engelleniyor!

İsrail'in Gazze'nin tek ticari sınır kapısı Kerm Ebu Salim'in (Kerem Şalom) bugünden itibaren ikinci bir emre kadar kapatılacağını duyurdu. Özellikle bölgedeki imar faaliyetlerine engel olarak inşaat malzemelerinin girişi engelleniyor.

Yemen'in imar çalışmalarında Mısır'ın büyük rolü olacak!

Yemen Başbakanı Ahmed bin Dağr, "Yemen'in yeniden imarı ve devlet kurumlarının yeniden tesisi için krizi sona erdiren anlaşmaya varılmasının ardından imar çalışmaları konusunda Mısır'ın büyük rolü olacak." dedi.

İzmir Sarpıncık RES projesinin inşaat faaliyetleri durduruldu!

Karaburun'da, Çalık Grubu'na ait Sarpıncık RES Projesi'nin nazım imar planı ve uygulama imar planları İzmir 1. İdare Mahkemesi'nce iptal edildi. Alınan kararla, Sarpıncık RES projesinde inşaat faaliyetleri durduruldu.

Yemen'in yeniden imar edilmesi için çağrı yapıldı!

Yemen'de istenilen barışın sağlanması durumunda ülkenin yeniden imarı ve ülke ekonomisinin Körfez ekonomisiyle entegrasyonu için çalışma programı ortaya koymak amacıyla uluslararası bir konferans çağrısında bulunuldu.

İstanbul’da imar faaliyetleri!

İstanbul’da 19. yy ortasından beri çeşitli planlama çalışmaları gerçekleşmiştir. Bu dönemden sonra İstanbul ile ilgili önemli imar kararları alınmış olup uygulanmaya başlanmıştır..

Bodrum'da imar faaliyetleri yeniden başlayacak!

Bodrum ilçesinde geçtiğimiz nisan ayında geçici bir süre için durdurulan imar faaliyetleri 15 Eylül tarihinden itibaren tekrar başlayacak. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon düzenlediği basın toplantısında konu ile ilgili konuştu.

Bodrum'da inşaat yeniden başladı!

BODRUM Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum'a yapılacak yatırımların önünü açmak amacıyla, yürürlükteki planlarda tespit edilen sorunlu bazı bölgeler ve planlar dışındaki alanlarda imar faaliyetleri başladı.

yemen imar faaliyetleri Haberi

yemen imar faaliyetleri

Yemen hükümeti, 3 yılı aşkın süredir ordu güçlerine karşı savan Husilerden kurtarılan bazı bölgelerde yeniden imar projelerini başlatma çalışmalarını yürüttüklerini bildirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen "Arap-Çin İşbirliği Paneli"nde konuşan Dışişleri Bakanı Halid el-Yemani, uzun süredir Husiler ile yaşanan çatışmalar dolayısıyla ülkede meydana gelen yıkım ve insani krizin aşılması için yeniden imar projelerini başlatma çalışmalarına yoğunlaştıklarını açıkladı.

Yemani, ülkedeki insani krizin sonlandırılması ve halkın taleplerinin karşılanması için Yemen'in meşru hükümetine yardım elini uzatma çağrısında bulunarak, ülke topraklarının yüzde 80'inden fazlasının meşru hükümetin kontrolünde olduğunu ve kendilerinin halkın çilelerini hafifletme yönünde çabaladıklarını söyledi.

Yemen resmi haber ajansı SABA'nın haberine göre, Hudeyde kenti ile batı kesimini Husilerden kurtarma ve Kızıldeniz'in güneyindeki uluslararası ticareti koruma konusunda kararlı olduklarına dikkati çeken...