13 / 05 / 2024

Yener Kaya

Yener Kaya

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılan kulübe, baraka ve evler yıkılıyor. Yıkım çalışmalarını değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir" dedi.

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Çambaşı Yaylası'na Arap yatırımcı ilgisi!

Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda kayak merkezinin açılmasının ardından Arap yatırımcılarında ilgili arttı. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bir Arap yatırımcının yaylaya tatil köyü yapmak istediğini söyledi.

Hande Yener Amerika Miami'de mekan açacak!

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde Kaya Rock'da sahne alan Hande Yener, ''Miami'de de bir mekan açma hazırlığım devam ediyor'' dedi.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılan kulübe, baraka ve evler yıkılıyor. Yıkım çalışmalarını değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir" dedi.

Ordu Kabadüz'e 400 TOKİ konutu yapılacak!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ilçe merkezine ve Yokuşdibi Mahallesi'ne toplamda 400 TOKİ konutunun yapılacağını açıkladı. Kaya TOKİ'ye yaptığı proje başvurusundan olumlu sonuç geldiğini bildirdi.

Çambaşı Yaylası kış turizminin yeni gözdesi oldu!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çambaşı Yaylası'nın birçok yerli ve yabancı turistin uğrak yeri haline geldiğini, bölgeye en fazla ilgiyi ise Arap turistlerin gösterdiğini söyledi.

Yener Kaya: Çambaşı Kayak Tesisi turist sayısını artıracak!

Kabadüz Belediye Başkanı Kaya: "Çambaşı Yaylası yıllar geçtikçe önemi ve değeri daha fazla anlaşılan yerler arasında. Her geçen yıl Çambaşı Yaylası'na çıkan yerli ve yabancı turistlerin sayısı artıyor" dedi.

Yaner Kaya: Çambaşı Yaylası'nda inşaat ruhsatı verilmiyor!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Çambaşı Yaylası’nda imar dışında kalan alanlara inşaat ruhsatı verilmediğini söyledi. Kaya,” Yayla da imar geçen bölge belli. Parsellenmiş vatandaşın tapusu verilmiş." dedi.

Ordu Kabadüz Emniyet Amirliği binasının temeli atıldı!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, temeli atılan Emniyet Amirliği hizmet binasının ilçeye hayırlı olmasını diledi. Kaya, “3 kat, bodrum ve zemin katlarından oluşan İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek." dedi.

Muhammet Kaya vefat etti! Şua İnşaat'ın acı günü!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya'nın babası Muhammet Kaya dün vefat etti

Kaya City Rezidans Başakşehir'de 3+1 235 bin TL!

Celaloğlu İnşaat tarafından inşa edilen Kaya City projesinde fiyatlar 169 bin TL ile 295 bin TL arasında değişiyor. Teslimlerin Ağustos 2014'te gerçekleşeceği proje 6 bloktan meydana geliyor...

TOKİ Kayaşehir ve Merkez AVM'nin havadan videosu!

TOKİ Kayaşehir Evleri ve Kayaşehir Merkez Alışveriş Merkezi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Kayaşehir TOKİ Evleri'nin havadan görüntüsü!

Toplu Konut İdares'nin Kayaşehir'de hayata geçirdiği TOKİ Kayaşehir Konutları www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi.

Yener Kaya Haberi

Yener Kaya

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılan kulübe, baraka ve evler yıkılıyor. Yıkım çalışmalarını değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir" dedi. Kabadüz İlçesi Çambaşı Yaylası'nda obalarda kış döneminde kaçak ev ve baraka yapıldığı tespit edildi. Belediye Zabıtası oba oba gezerek kaçak yapıları tespit ediyor. İlk gün iş makinesi tarafından üç kaçak yapıya müdahale edildi. Yapılar tamamen yıkıldı. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, yaylada kesinlikle kaçak yapılaşmaya müsaade etmediklerini söyleyerek, "Çambaşı Yaylamızdaki obalarda kaçak yapıldığı tespit edilen barakalar ekiplerimizce yıkımı gerçekleştirildi. Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir." 



Vizyon...