14 / 05 / 2024

yeni amarok

yeni amarok

Volkswagen Ticari Araç, ID. BUZZ Cargo ve Yeni Amarok modellerini IAA Transportation 2022’de ilk kez tanıttı. ID. BUZZ Cargo Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVOTY) jürisince 2023 Uluslararası Yılın Ticari Aracı ödülüne layık görüldü. Peki bu iki model Türkiye’ye ye ne zaman geliyor ve halen satışta

Yeni Amarok, Yılın Pick-up’ı seçildi...

Yeni Amarok, Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVotY) jürisinden "Uluslararası Pick-up Ödülü" ne layık görüldü. İşte haberin ayrıntıları...

Volkswagen Yeni Amarok ve ID. BUZZ Cargo ne zaman Türkiye’ye geliyor? İşte 22 Eylül 2022 Wolksvagen fiyat listesi

Volkswagen Ticari Araç, ID. BUZZ Cargo ve Yeni Amarok modellerini IAA Transportation 2022’de ilk kez tanıttı. ID. BUZZ Cargo Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVOTY) jürisince 2023 Uluslararası Yılın Ticari Aracı ödülüne layık görüldü. Peki bu iki model Türkiye’ye ye ne zaman geliyor ve halen satışta

Julian Beever Amarok'u çizmek için İstanbul 'da!

Dünyanın önemli şehirlerinde kaldırımlara yaptığı üç boyutlu resimleri ile tanınan 'Kaldırım Picasso 'su' lakaplı Julian Beever, Volkswagen'in yeni pick-up modeli Amarok'u çizmek için İstanbul 'a geliyor...

Tekirdağ'a yeni kent merkezi projesi

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, şehrin en önemli projesi olan yeni kent merkezi projesi için 6 bin dönüm alanda düzenleme yapacaklarını söyledi.

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

yeni amarok Haberi

yeni amarok

Volkswagen Ticari Araç, Almanya’da düzenlenen IAA Transportation 2022 fuarında yeni modellerini sergilerken, ziyaretçiler ID. BUZZ Cargo ve ID. BUZZ Pro modellerini inceleme fırsatı buldu.

Dünyada oluduğu gibi Türkiye’de de heyecanla beklenen beklenen tamamen elektrikli yeni ID. Buzz Pro ve ID. Buzz Cargo, modelleri Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen IAA Transportation 2022 fuarında ilk kez tüketicilerle buluştu. Fuarda ayrıca geçtiğimiz yıl tanıtılan Yeni Multivan’ın “Good Night” paketli Multivan Edition serisi de sergilendi. Plug-in hibrit tahrik sistemi sayesinde şehrin caddelerinde elektrikli sürüş imkanı sunan, sportif bir model olan Multivan Edition, fuarda tanıtılan Good Night paketi sayesinde bir kamp aracına dönüşebiliyor.

Hannover’de sergilenen bir başka Volkswagen modeli ise sıkıştırılmış doğalgazla çalışan (CNG) Caddy Maxi Dark Label oldu.

Yeni Volkswagen ürünleri ne zaman Türkiye’ye geliyor?

Fuarda sergilenen...