10 / 05 / 2024

yeni Ankara Adliye Sarayı

yeni Ankara Adliye Sarayı

Ankara Adliye Sarayı için yıkım kararı çıktı. Önümüzdeki aylarda yıkılacak Adliye Sarayı'nın yerine yenisi inşa edilecek.

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Ankara-Ankara projesi tüketici davasıyla ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi Koray GYO'ya karşı açılan tüketici davası ile ilgili olarak yeni gelişme yaşandı. Şirket lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklandı.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Ankara Adliye binası TBMM'de konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ankara Adliyesi'nin taşınacağı yönündeki iddialara ve halihazırda kullanılan binaları meclis gündemine taşıdı..

Yeni Ankara 19 Mayıs Stadı'nın kapasitesi 50 bin olacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara 19 Mayıs Stadı'nı, 50 binin üzerinde kapasiteli yeni bir stadyum olarak inşa edeceklerini açıkladı..

Ankara Adliye Sarayı yıkılacak!

Ankara Adliye Sarayı için yıkım kararı çıktı. Önümüzdeki aylarda yıkılacak Adliye Sarayı'nın yerine yenisi inşa edilecek.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

TOKİ'den Ankara Kahramankazan yeni proje!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Ankara Kahramankazan'da hayata geçirilmesi planlanan 334 yeni konut için ihale tarihi belirlendi.

Ankara Sıhhıye Adliye Binası'nda taşınma kararına itiraz!

Ankara Sıhhıye Adliye Binası'nda bulunan tüketici, asliye ve sulh hukuk mahkemeleri Dışkapı'daki binaya taşınacak. Ankara Barosu'na bağlı avukatlar, karara itiraz etti.

Urankent Ankara'nın yeni gözdesi oldu!

Ankara Urankent yeni konut projeleriyle dikkat çekiyor. Semt konut alıcısının son dönemdeki gözdesi oldu.

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 5 ilçeye 5 yeni kültür merkezi inşa edecek. Merkezler, Turgut Özal, Serhat, Susuz, Kaletepe ve Yakacık mahallelerine inşa edilecek.

Ankara Etimesgut'a 2 yeni yaşam merkezi!

Ankara Etimesgut'un Ahimesut ile Elvan mahalleleri yeni yaşam merkezlerine kavuşuyor. Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

yeni Ankara Adliye Sarayı Haberi

yeni Ankara Adliye Sarayı

Ankara Adliye Sarayı için bayram öncesi yıkım kararı alındı. Yeni bir adliye yapılması için harekete geçildi. 


Karar kapsamında önümüzdeki aylarda Ankara Adliye Sarayı yıkılacak. Yetkililer, şu anda adliyedeki birçok mahkemenin Ankara'nın değişik bölgelerinde kiralanan binalarda faaliyet gösterdiğini hatırlattı.


Yıkılacak Ankara Adliye Sarayı'nın yerine metro istasyonunun yapılacağı belirtildi. Yeni Adliye Sarayı için Yenimahalle sınırları içinde bulunan toptancı sebze hali alanının düşünüldüğü...