18 / 05 / 2024

yeni atanan valiler kim

yeni atanan valiler kim

Vali atama kararı, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararına göre 31 ilin valisi değişti. Karara göre 12 ilin valisi merkeze alındı. Peki hangi ile hangi vali atandı?

Çiftçiden borca mahsuben arpa alımı yapılacak! Arpa alım fiyatı bakın ne kadar oldu?

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin arpayı 5 bin 500 liradan alacağı haberi çiftçilerin tepkisini çekti. Arpa alım fiyatı 2023 yılında yeni atanan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın tarafından 5 bin 500 lira olarak belirlendi. İşte çiftçilerin tepkisini çeken haberin detayları…

Kentsel dönüşüm İzmir için önemli!

Yeni Asır ekibi İzmir'e yeni atanan Vali Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti. Bursalı, Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Vali Ayyıldız'a görevinde başarılar dilerken, Vali Ayyıldız da İzmir'e ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatı 2 ay içinde bitecek!

Gümüşhane valiliğinden, son valiler kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan Yücel Yavuz, Trabzonspor’un yeni sezona yetiştirilmeye çalışılan stadı Akyazı’yı ziyaret etti.

Teos Marina kapılarını açtı!

Seferihisar Sığacık'ta bulunan Teos Marina, yeni atanan yönetiminin aldığı kararla tel örgülerini kaldırarak kapılarını halka açtı. Teos Marina, 2012'de dünyadaki onuncu, Türkiye'deki ikinci '5 Mavi Yıldız'lı marina olmaya hak kazanmıştı.

Yüreğir kentsel dönüşümle cazibe merkezi oldu!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir Kaymakamlığına yeni atanan Fatih Genel'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çelikcan, "kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar çalışmalarıyla ilçemize önemli konut yatırımları inşaatı b

Torunlar davasında reddi hakim talebi!

Torun Center'da yaşanan iş cinayetinde yaşamını yitiren işçilerden Hıdır Ali Genç'in ailesi, mahkeme heyetinin hiçbir gerekçe ileri sürülmeden değiştirilmesinin ardından yeni atanan hakim için reddi hakim talebinde bulundu.

Akfen GYO'da yeni komite üyeleri atandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., istifa eden komite üyelerinin yerine yeni atanan üyeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama ve isimler...

İMO'dan Bursa Teknik Üniversitesi'ne destek!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i makamında ziyaret etti.

İnşaat Mühendisleri Bursa Teknik Üniversitesi'ne işbirliği adımı attı!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Yönetim Kurulu üyeleri Özgür Yaşar Özbey ve Alper Aydın, Bursa Teknik Üniversitesi, Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i makamında ziyaret etti.

Yeşil GYO'da yönetici ataması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kurumsal Yönetim Komitesi'nde yapılan görevlendirmeyi ve atamayı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte yönetime yeni atanan isim ve görevlendirme...

ALTİD'le Alanya’yı en iyi yere taşıyacağız!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve Yönetim Kurulu üyeleri, Alanya’ya yeni atanan Kaymakam Hasan Tanrıseven’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Valilerin merkeze alınması ne demek?

İçişleri Bakanlığının önerisi, Bakanlar Kurulunun kararı, Cumhurbaşkanının onayı ile atanan valiler, merkezde de görevlendirilebiliyor. Peki, bu şekilde valilerin merkeze alınması ne demek? İşte merkez valiliği..

Özgür Bekiroğlu Corio Türkiye’nin Yeni Genel Müdür Yardımcısı!

Corio Türkiye Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan, Özgür Bekiroğlu 21 Eylül 2012 tarihi itibariyle yeni görevine başlamıştır

yeni atanan valiler kim Haberi

yeni atanan valiler kim

Vali atamaları 2014!

Vali atama kararı, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararına göre 31 ilin valisi değişti. Karara göre 12 ilin valisi merkeze alındı. Peki hangi ile hangi vali atandı? Yeni atanan valiler kim? Atama kararı ve yeni vali listesi aşağısa sıralanıyor:


ATAMA KARARI


Karar Sayısı : 2014/6366

Ekli listede görev yerleri ile ad ve soyadları yazılı şahısların karşılarında belirtilen görevlere atanması; İçişleri Bakanlığının 20/5/2014 tarihli ve 13796 sayılı yazısı üzerine, 10/6/1949 tarihli ve 5442 sayılı Kanunun 6 ncı maddesi ile 23/4/1981 tarihli ve 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 21/5/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.


MERKEZE ALINAN VALİLER

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz,

Bartın Valisi Ali Çınar

Batman Valisi Yılmaz Arslan

Edirne Valisi Hasan Duruer

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan,

Kars Valisi Eyüp...