07 / 05 / 2024

Yeni Başlar İnşaat iletişim

Yeni Başlar İnşaat iletişim

Yeni Başlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kişi tarafından kuruldu. 

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası tek tek açıklandı! Şimdi Temmuz zamlı yeni maaşlarınıza bakın! 

Milyonlarca vatandaşın maaşını etkileyecek asgari ücrete Temmuz'da yapılacak zam açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası Temmuz zammı ne kadar olacak? İşte kalem kalem yeni maaşlar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği yeni zamla kaç TL oldu? Hemen yeni maaşlarınıza bakın! Gören inanamadı

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinin tutarları da asgari ücret ara zammıyla beraber yükseldi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği yeni zamla kaç TL'ye yükseldi? Hemen yeni maaşlarınıza bakın! Gören inanamadı!

Milyonların maaşında şok gelişme! Yeni maaşlarını duyan inanamadı! Şimdi bu rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinin tutarları da Temmuz ayıyla beraber zamlandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği yeni zamla kaç liraya yükseldi? Yeni maaşlarını duyan inanamadı! Şimdi bu rakamlara bakın!

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hüseyin Hakan tarafından kuruldu.

Özkarakoçlar İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Özkarakoçlar İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Plastik Limited Şirketi Sancaktepe'de Osman Karakoç tarafından kuruldu.

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Silivri'de Andrıs Mıezıs tarafından kuruldu.

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Taha Yaseen A. Alfarooqı tarafından kuruldu.

Yeni Başlar İnşaat iletişim Haberi

Yeni Başlar İnşaat iletişim

Yeni Başlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kişi tarafından kuruldu. 

Yeni Başlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT VE İNŞAAT MELZEMELERİ 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...