04 / 05 / 2024

Yeni başlayanlar için emlak yatırımı

Yeni başlayanlar için emlak yatırımı

Omurga Yapı Yatırımları AŞ Kurucu ortağı Mehmet Erktin ' Yeni başlayanlar için emlak yatırımı ' başlıklı bir makale yazdı. Yeni başlayanlar için emlak yatırımı makalesi haberimizde bulunuyor...

Son dakika: Bakan Işıkhan 2024 yılı yeni asgari ücret için resmen tarih verdi! İşte o tarih ve konuşulan yeni rakamlar..

Milyonlarca kalemi etkileyecek asgari ücret zammı için tahminler gelmeye başladı. Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 yeni asgari ücret için resmen tarih verdi. İşte detaylar...

Tuzla Yeni Birlik Sitesi için kentsel dönüşümde anlaşma sağlandı!

8 senedir devam eden İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Yeni Birlik Sitesi için kentsel dönüşümde anlaşmaya varıldı. 

Zeynep Tandoğan: Taşınmaz ticaretindeki yeni düzenleme için hazırız!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazır olduklarını belirtti.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Yeni Malatyaspor tesisleri için 100 dönüm arsaya ihtiyaç var!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, ''Yeni tesis projemiz için 100 dönüm arsaya ihtiyacımız var'' dedi.

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Torbalı önerisi!

Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni üretim tesisi için Türkiye’yi seçti. TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Yeni tesis için Türkiye’de en doğru yer Torbalı’dır” diye konuştu.

İstanbul'a 70 kilometrelik yeni metro hattı için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da 70 kilometrelik yeni metro hattı için düğmeye bastı. İstanbul genelini kapsayan 70 kilometrelik yeni hat bugün gerçekleşecek ihale ile başlayacak. 

Aziziye'de yeni semt merkezi için geri sayım başladı!

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

Yeşilyurt Belediyesi'nin yeni hizmet binası için inşaat sürüyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi'nin yeni hizmet binası için inşaatın devam ettiğini açıkladı.

KİPTAŞ, Esenler Yeni Şehir Projesi için imza attı!

Kentsel dönüşümle inşa edilecek Esenler Yeni Şehir Projesi için KİPTAŞ ile protokol imzalandı. Arazi çalışmalarına başlayan KİPTAŞ, projeyi 29 Ekim 2023’te tamamlamayı hedefliyor.

Rönesans Gayrimenkul 9 yeni AVM projesi için kolları sıvadı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 9 yeni AVM projesi için 1.5 milyar euroluk yatırıma başladı. Bu miktarın 800 milyonluk kısmında temel atan şirket, nüfusu 1 milyonun üzerindeki her ile bir AVM projesi yapmayı hedefliyor

Yeni başlayanlar için 10 adımda kentsel dönüşüm!

Yeni Meram Gazetesi'nin yazarlarından olan Av. Duygu Kıvanç Kulbay yeni başlayanlar için kentsel dönüşümü anlattı. İşte Kıvanç Kulbay'ın o yazısı...

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları için bugün son gün. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 1.083 adet konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor.

Yeni başlayanlar için emlak yatırımı Haberi

Yeni başlayanlar için emlak yatırımı

“Türkiye’yi kurtarabilecek çok insan var ama maalesef dünyaya berber veya taksi şoförü olarak gelmişler” derler;  Türk insanının birikiminden, aldığı eğitimden, tecrübesinden  bağımsız olarak uzmanı olduğu üç konu vardır: Siyaset, futbol, emlak.


Siyaset ve futbolu bilmem ama, emlak dünyanın en tanınmış üniversitelerinde uzmanlık dalı olarak kabul edilen, bilgi, analiz ve tecrübeye dayalı bir yatırım dalıdır. 


Emlak yatırımları tek kalem altında toplanamaz, öncelikle hangi bölge veya ülkede yatırım yapılacağına karar verilmelidir. Ülkelerin ekonomileri, demografik yapıları, politik durumlarına göre emlak yatırımları büyük farklar gösterir. Bizim odağımızın Türkiye olduğu görüşü ile devam edelim.


Bu aşamada karşımıza çıkan seçenek  hangi kente yatırım yapılacağıdır.  Gelişimini tamamlamamış bir çok ülkede olduğu gibi, Türkiye’de de şehirler arasında çok büyük uçurumlar var, ve bu da mevcut politikalarla daha çok körükleniyor. Bu...