16 / 05 / 2024

yeni çevre bakanı kim oldu

yeni çevre bakanı kim oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Afganistan Kentsel Gelişme Bakanı Seyit Sadat Mansoor Naderi’yi makamında ağırladı. Sarı, "Kültürel anlamda, siyasi anlamda, ekonomik anlamda birbirimize çok bağlı iki ülkeyiz." dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! İzmir'e YHT geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir'de yeni çevre yolu projesini de bitirdiklerini kaydederek, "Yüksek hızlı tren İzmir'e inşallah geliyor." diye konuştu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Bakan Özhaseki’den konut müjdesi! 46 bin konut yıl sonuna kadar hazır olacak!

Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evinin hazır olacağını ifade etti. 200 bin konut inşasının sürdüğünü söyleyen Özhaseki, Yerinde Dönüşüm'e başvuru sayısının da 240 bine ulaştığını aktardı.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Flaş! Flaş! Bakanlıktan açıklama yapıldı! O destek ödemeleri hesaplara yattı

Yeni Aile Bakanı Göktaş aracılığı ile ilan edilen bir haberle, gereksinim sahibi ailelere yönelik ödemelerin hesaplarına iletildiğini bildirildi. Ayrıntılar haberimizde.

Ev sahipleri dikkat: Fahiş kira isteyenlere 1 yıldan 3 yıla kadar hapis geliyor! 

Kira Kanunu düzenlemesi, Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un önündeki en acil kanun taslaklarından biri olarak dikkat çekiyor. Düzenleme ile konutunu fahiş fiyata kiraya veren konut sahipleri 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanacak. İşte ayrıntılar...

Yeni Aile Bakanı müjdeyi verdi, 'Aile Destek' ödemesi değil ama en az 1.375 TL verilecek!

Aile Bakanlığı, dar gelirli ailelere yönelik destekleri genişletmeye devam ediyor. Ev hanımlarına yönelik yapılan destek ödemeleriyle çalışmayan dul ve yetim kadınlara düzenli bir destek sağlanacak.

Yeni Bakan'dan açıklama geldi! Çocuğu olan ailelere 3038 TL ödeme yapılacak! 15 Haziran'da hesapları kontrol edin!

Yeni Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürecek bir haberle gündeme geldi. Bakan Göktaş, maddi sıkıntılarla boğuşan aileler için çocuk başına 3038 TL'lik devlet desteğinin sağlanacağını müjdeledi.

Yeni Ticaret Bakanı Ömer Bolat kimdir? Ömer Bolat hangi görevlerde bulundu?

Yeni Cumhurbaşkanlığı kabinesi açıklandı ve Ticaret Bakanı olarak Ömer Bolat atandı. Peki, Ömer Bolat kimdir? Ömer Bolat, Türk siyasetçidir ve Ticaret Bakanı olarak atanmadan önce farklı görevlerde bulunmuştur.

Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki kaç dil biliyor?

Yeni Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Yapı denetiminde yeni uygulama geliyor! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Pilot bölge İstanbul oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, binaların denetiminin çok daha etkin bir şekilde yapılması amacıyla pilot olarak İstanbul'dan başlayacaklarına dikkat çekti ve yapı denetiminde yeni uygulamanın detaylarını anlattı. 

Bakan Kurum resmen açıkladı!  İkinci el konutlar için de yeni kampanya geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum resmen açıkladı. İkinci el konutlarla ilgili de yeni kampanya geliyor...

Altın fiyatlarında zayıf dolar etkisi! Altın sıçradı! Bakmadan geçmeyin

Altın fiyatlarında doların zayıflaması ve ingiltere'de yeni Maliye Bakanı Hunt'un vergi indirimini içeren proğramın önemli bir bölümünden vazgeçileceğine yönelik gelen işaretlerle altın sıçradı. Yatırımcılar sakın bakmadan geçmeyin.

yeni çevre bakanı kim oldu Haberi

yeni çevre bakanı kim oldu

Türkiye ile Afganistan’ın çok köklü bir mirasa sahip iki ülke olduğunu vurgulayan Bakan Sarı, “Coğrafi olarak birbirinden çok uzak olmamıza rağmen kültürel anlamda, siyasi anlamda, ekonomik anlamda birbirimize çok bağlı iki ülkeyiz. Bundan sonraki ilişkilerimizde de gerek bakanlığımız olarak gerek Türkiye Cumhuriyeti olarak inşallah çok güzel hizmetlere beraber imza atma niyetindeyiz.” dedi.


İki ülke arasındaki ticaret hacminin son 10 yılda artarak devam ettiğini kaydeden Bakan Sarı, “İki ülkenin potansiyelini kullanarak bu hacmin arttırılması için gereken her türlü çabayı beraberce göstereceğimize inanıyorum. Bunun yanında eş başkanlığını yürüteceğimiz Türkiye-Afganistan arasındaki karma ekonomik komisyon çalışmalarında da bu anlayışla güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum.” şeklinde ifade etti.


Afganistan’ın istikrar noktasında, gelişiminde gerek hükümet olarak gerek özel sektör olarak aktif olarak iştirak etmek istediklerini belirten Bakan...