04 / 05 / 2024

yeni dekorasyon trendleri

yeni dekorasyon trendleri

Her mevsim dekorasyon trendleri değişiyor. Ancak çok radikal değişiklikler olmadığı sürece bir yazlık evin çok demode kalması mümkün değil ama yine de yenilikleri bilmekte fayda var.

Tiny House'lar yeni yaşan trendleri haline dönüşüyor!

Modern yaşamda her geçen gün yaygın hale gelen Tiny House'lar, çağın yeni yaşam trendlerinden biri haline dönüşüyor.

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 5.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Cengiz tarafından kuruldu.

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Madame Coco, 2021'de 40 yeni mağaza açacak!

Dünya genelinde 17 farklı ülkede 300'ü aşkın mağaza sayısı olan ev tekstili ve dekorasyon mağazası Madame Coco, 100 bin metrekare büyüklüğü geçti. Madame Coco, 2021 yılında ise yurt içinde 40 yeni mağaza açılış planlıyor.

Demet Özdemir Zekeriyaköy’deki yeni evine taşındı!

Geçtiğimiz aylarda Sarıyer Zekariyaköy'den ev alan güzel oyuncu Demet Özdemir dekorasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni evine yerleşti. 

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Evidea'dan üç yeni mağaza!

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma gibi kategorilerde ürün yelpazesi sunan Evidea yeni şubelerini hizmete açmaya hazırlanıyor...

Divanev pandemi sürecinde 14 yeni mağaza açtı!

Yataş Grup'un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarza sahip markası Divanev, şubattan beri açtığı 14 yeni mağazayla büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

2020 yılı dekorasyon trendleri!

2020 yaklaşırken yeni yılın trendleri de konuşulmaya başlandı. Ödüllü konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, 2020 yılı dekorasyon trendlerini anlattı.

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!    

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi'nin yeni şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de açıldı.

Mimar Ufuk Bahar başarı sırlarını ve yeni trendleri anlattı!

ngiltere ve Türkiye’de yüzlerce projeyi hayata geçiren Urbanist Architecture’ın kurucusu Mimar Ufuk Bahar konuğu olduğu MAG Dekorasyon dergisinde başarısının sırlarını anlattı…

yeni dekorasyon trendleri Haberi

yeni dekorasyon trendleri

Bu yaz geçtiğimiz yazdan çok farklı renkler öne çıkmış değil. Yine kobalt ve gök mavisi ile sarı en çok tercih edilen renkler. Onlara bir de açık ve soluk gri, çarpıcı koyu turuncu ve 'Elma şekeri kırmızısı' eklendi. Sarı zaten çok uzun zamandır yükselişte. Sarı ile birlikte tarçın, kiremit tonları ve vizon renginin yerini bu yıl gri ve tonları aldı. Çarpıcı renkleri nötralize etmekte çok iyi olan gri, sarı ve maviye de çok yakışan bir renk.


PİRİNÇ KRALLIĞI

Birkaç yıldır en çok tercih edilen metal olan pirinç bu yıl da yerini koruyor. Metal aksesuar tercih edecekseniz pirinç ya da pirince yakın bakır tonlarını tercih edebilirsiniz. Bu yıl, dış mekan mobilyalarının ev içinde kullanılması trendi dikkat çekiyor. Salonda hasır koltuklar, muz yaprağından dev...