29 / 04 / 2024

Yeni Doha

Yeni Doha

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., Yeni Doha Uluslararası Havaalanı'ndaki işlerine ek olarak Sky Oryx Joint Venture için 13 milyon 432 bin 198 dolarlık ek iş aldıklarını açıkladı

Sinpaş’tan 2018’de yeni projeler geliyor!

Sinpaş, bugün Doha Exhibition and Convention Center’da açılan Expo Turkey by Qatar 2018 fuarına 3 yeni projesiyle katıldı.. 

Sapanca Gazipaşa'ya yeni cami inşa edilecek!

Sapanca Gazipaşa Mahallesi'ndeki eski mescit yıkıldı. 1485 metrekarelik arsaya El Doha adında yeni cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Anel Elektrik, Yeni Doha Havaalanın'da 13.4 milyon dolarlık ek iş aldı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., Yeni Doha Uluslararası Havaalanı'ndaki işlerine ek olarak Sky Oryx Joint Venture için 13 milyon 432 bin 198 dolarlık ek iş aldıklarını açıkladı

Anel Elektrik, Yeni Doha Uluslararası Havaalanı için 21.6 milyon dolarlık mektup aldı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., Yeni Doha Uluslararası Havaalanı için 21 milyon 666 bin 547 dolarlık sipariş mektubu aldıklarını açıkladı

Anel Elektrik, Yeni Doha Uluslararası Havaalanı'nda ilave iş aldı!

Anel Elektrik, Yeni Doha Uluslararası Havaalanı'nda ek iş aldığını duyurdu

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Doha Haberi

Yeni Doha

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle; 


"Yeni Doha Uluslararası Havaalanı'nda ilave iş alınması hakkında Yeni Doha Uluslararası Havaalanı'nda devam eden ve kontrata bağlanmış muhtelif işlerimize ek olarak Şirketimiz, mevcut sözleşme kapsamında Sky Oryx Joint Venture için 48.883.800 QAR (yaklaşık olarak 13.432.198 ABD Doları) tutarında ilave elektrik işleri yapacaktır. İlave işlerin 3 ay içerisinde bitirilmesi öngörülmektedir. Elektrik işlerinin toplam tutarı son açıklanan 31.12.2011 tarihli finansal tablodaki satışlarımızın %6,7'sini oluşturmaktadır."


Emre Kulcanay /...