04 / 05 / 2024

yeni Döşemealtı devlet hastanesi

yeni Döşemealtı devlet hastanesi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki hastane sorunu sona eriyor. 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesinin 24 Temmuz ayında yapılacağı duyuruldu.

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar yandı! Ne ev ne arsa ne de tarla... Resmen yeni dönem başlıyor! 

Son dönemlerde artan fahiş gayrimenkul fiyatlarından sonra hükümet harekete geçti. Planlanan yeni uygulamada e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar kişiler ilan veremeyecek.

DASK'ta yeni dönem! Devlet bakın ne kadarını ödüyor!

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından DASK, bir kez daha ön plana çıkmıştır. Daha önce belirlenen en yüksek teminat tutarı olan 640 bin lira, yeni düzenleme ile birlikte 1 milyon 280 bin liraya çıkarılacak.

BES’te yeni düzenlemenin sinyali geldi! BES’e katılan herkesi ilgilendiriyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili yeni düzenleme ve teşviklerin hayata geçirileceğini açıkladı. Nebati, BES'in, dünyadaki benzer emeklilik sistemleriyle kıyaslandığında devlet olarak sağlanan en cömert teşviklerden biri haline geldiğini vurguladı.

Ehliyette yeni dönem başladı: Bugünden itibaren e-devlet üzerinden yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı ehliyette yeni dönemin başladığını resmen açıkladı. Sürücü sertifikası sorgulama ve doğrulama işlemleri bugünden itibaren 'e-Devlet' üzerinden yapılabilecek.

BES'te yeni dönem başladı! Devlet katkısı yüzde 30'a yükseltildi!

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem başladı. BES yenilikler yapıldı ve sistemde devlet desteği yüzde 30'a yükseltildi. İşte tüm detaylar...

Gayrimenkul alım satımında yeni dönem başlıyor!

Türkiye genelindeki tapu senedi sayısı 200 milyonu aştı. Yeni kararla "tapu senedi, ipotek belgesi, taşınmazın tapu kaydı ve hisseli taşınmaz tapu kaydı" belgeleri e-devlet üzerinden alınırken, alım-satımda da yeni döneme geçiliyor.

Antalya Döşemealtı'na yeni devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki hastane sorunu sona eriyor. 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesinin 24 Temmuz ayında yapılacağı duyuruldu.

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

Döşemealtı Belediyesi'nden 42.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Döşemealtı Belediyesi, Altınkale'deki 7 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Emlakçılık sektörü yeni düzenleme ile itibar kazanacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, emlakçılık standartlarına yeni düzenleme ile sektörün hak ettiği itibarı kazanacağını söyledi..

Emlak vergisindeki yeni düzenleme vatandaşı koruyacak!

Torba tasarısıyla emlak vergisinde yeni düzenlemeler yapıldı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ " Emlak vergisinde vatandaşı korumak üzere tavan uygulaması geliyor " dedi.

İnşaatta KDV iadesine yeni düzenleme!

İnşaatta KDV iadesine yeni düzenleme geldi. Yapılan düzenlemelere göre 2/10 oranında uygulanan KDV tevkifatı 3/10 olarak değiştirildi...

yeni Döşemealtı devlet hastanesi Haberi

yeni Döşemealtı devlet hastanesi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesine yapılması planlanan ve projesi 2018 yılında tamamlanan 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesi 24 Temmuz'da yapılacak. Çıplaklı Mahallesi'nde 29 bin 758 metrekarelik arazi üzerine yapılacak olan hastanede 12 erişkin ve 12 yenidoğan olmak üzere 24 yoğun bakım yatağı bulunacak. 

ATILIMIN PARÇASI

Hastanenin içerisinde 4 ameliyathane, 1 lokal ameliyathane, 40 poliklinik odası, 5 diş ünitesi, 5 röntgen cihazı, 3 ultrason, 1 MR merkezi bulunacak. Sağlık alanında büyük yatırımlar yaptıklarından bahseden AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, "Son 18 yılda sağlık alanında çok büyük yatırımlar yapıldı. Sabah namazı ile hastane kuyruklarına giren vatandaşlarımız, şimdi evinden randevusunu alıp modern hastanelerde tedavi oluyor. Günlerce ilaç alabilmek için bekleyen halkımız şimdi istediği eczaneden ilacını alıyor" diye konuştu.

Taş, sağlık alanındaki yatırımların değerinin, koronavirüs...