09 / 05 / 2024

yeni düzce devlet hastanesi

yeni düzce devlet hastanesi

Düzce’de yıllardır atıl vaziyette bekleyen SSK Hastanesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 3 kepçe ve 6 işçinin çalıştığı binanın 3 ay içerisinde yıkım işleminin bitirilecek teslim edilmesi planlanıyor. 

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar yandı! Ne ev ne arsa ne de tarla... Resmen yeni dönem başlıyor! 

Son dönemlerde artan fahiş gayrimenkul fiyatlarından sonra hükümet harekete geçti. Planlanan yeni uygulamada e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar kişiler ilan veremeyecek.

Düzce Butik Silisyum Villaları satışta! Yeni proje...

Silisyum İnşaat tarafından Düzce'de inşa edilecek olan Düzce Butik Silisyum Villaları satışa sunuldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat...

DASK'ta yeni dönem! Devlet bakın ne kadarını ödüyor!

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından DASK, bir kez daha ön plana çıkmıştır. Daha önce belirlenen en yüksek teminat tutarı olan 640 bin lira, yeni düzenleme ile birlikte 1 milyon 280 bin liraya çıkarılacak.

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

TOKİ'den Düzce'ye 48 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konu İdaresi Başkanlığı Düzce 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merkez ilçesinde hayata geçirilecek olan projede 48 konut yer alacak.

TOKİ Düzce projesi için tarih belli oldu! 48 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için merakla beklenen tarih belli oldu. Söz konusu projeyle 48 yeni konut geliyor. 

Kamuda iş arayanlara fırsat! Düzce Üniversitesi 157 personel alacak…  İkamet şartı aranmıyor!

İş arayan ve bir devlet kurumunda işe girmeyi arzu edenler için fırsat Düzce Üniversitesinden geldi. Üniversite, büro personeli, güvenlik görevlisi, hemşire, destek personeli dahil tam 157 farklı pozisyona eleman arıyor. Peki başvuru şartları neler? KPSS şartı var mı? Kimler başvurabilir?

BES’te yeni düzenlemenin sinyali geldi! BES’e katılan herkesi ilgilendiriyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili yeni düzenleme ve teşviklerin hayata geçirileceğini açıkladı. Nebati, BES'in, dünyadaki benzer emeklilik sistemleriyle kıyaslandığında devlet olarak sağlanan en cömert teşviklerden biri haline geldiğini vurguladı.

TOKİ Düzce Merkez’e tam 602 adet 2+1, 3+1 yeni konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Merkez’de 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ’den Düzce Kaynaşlı’ya 162 yeni ucuz konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Kaynaşlı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Kaynaşlı’da 2022 sosyal konut projesi...

Ehliyette yeni dönem başladı: Bugünden itibaren e-devlet üzerinden yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı ehliyette yeni dönemin başladığını resmen açıkladı. Sürücü sertifikası sorgulama ve doğrulama işlemleri bugünden itibaren 'e-Devlet' üzerinden yapılabilecek.

yeni düzce devlet hastanesi Haberi

yeni düzce devlet hastanesi

Düzce bir atıl binadan daha nihayet kurtuluyor. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin yeni binasının hizmete girmesi ile işlevini yitiren Aziziye Mahallesi’ndeki SSK Hastanesi’nin geçtiğimiz 11 Ocak tarihinde başlaması beklenen yıkım işlemin bu sabah itibari ile ilk kepçe vuruldu. 

“3 ay içerisinde teslim edeceğiz” 

Yıkım işlemini yapan firmanın yetkilisi Zekai Gün, Öncü Haber muhabirine yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “SSK Hastanemizi yıkıyoruz. Şimdi ön taraftan başlayıp, Allah nasip ederse burayı yerle bir edip, tertemiz yapıp, teslim edip çıkacağız. Yıkım bu sabah başladı. Ufak binadan başladık, arka binaları da yıkıp 3 ay içerisinde teslim edeceğiz. 

Öte yandan, uzun yıllar sağlık alanında hizmet vermesinin ardından AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir bir açıklama yapmış, binanın farklı amaçlara yönelik kullanıldığı yönünde çokça şikayetler aldıklarını belirterek yıkım işlemini hızlandırdıklarını...