29 / 04 / 2024

yeni evlere jumbo

yeni evlere jumbo

Mutfak ve sofraların vazgeçilmez markası Jumbo, evlilik hazırlığı yapanlar ve evini yenileyenler için harika bir kampanya hazırladı. Jumbo'nun özel çeyiz seti paketleri yüzde 25'e varan indirimlerle sunuluyor. Üstelik de setin içeriğini kendi zevkinize gö

The Guardian, 6 Şubat'ı manşetine taşıdı: Depremzedelerin parası yeni evlere yetecek mi?

İngiliz The Guardian gazetesi, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlere manşetinde yer verdi. Gazete, özellikle Hatay'da yeni yapılan konutların fiyatlarının yüksek olmasının halk arasında endişeye neden olduğunu belirtti. 

Günlük kiralık evlerle ilgili yeni yasal düzenleme yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ekim ayı ile birlikte günlük kiralık evlere yeni yasal düzenlemelerin getirileceğini açıkladı.

Yeni vergi sinyali: Günübirlik kiralanan evlere vergi yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, günübirlik kiralanan evlere yönelik bakanlık tarafından vergi düzenlemesi yapıldığını bildirdi. Bu kapsamda elde edilecek gelirden vergi alınmasının ve bunun da mevzuatlara uygun şekilde yapılacağı belirtildi.

Çeyizde kaçırılmayacak fırsat! Jumbo’da %30+%10 indirim fırsatı!

Sevilen mutfak ürünleri ve ev tekstil markası Jumbo yeni bir kampanyayla karşımızda. Geniş bir ürün yelpazesine sahip Jumbo’da %50’ye varan indirim var. Yemek takımlarından çatal bıçak takımına, kupalardan çerezliklere pek çok üründe %50’ye varan indirim var.

Jumbo’da yüzde 50 indirim! Bu fiyatlara bu ürünler kaçmaz!

Çok sevilen mutfak ürünleri markası Jumbo yeni bir kampanyayla karşımızda. Geniş bir ürün yelpazesine sahip Jumbo’da %50 indirim var. Çatal bıçak takımlarından bardak takımlarına, termoslardan fincan takımlarına kadar binlerce üründe %50’ye varan indirim mevcut.

Konut sektöründe kredi düzenlemesi üretimi değiştirecek! Yeni projeler orta ve alt gelire yönelecek!

Son düzenlemeyle fiyatı 10 milyon TL'yi geçen evlere kredi sağlanmazken, fiyatı 2 milyondan düşük olan dairelere sağlanan destek yüzde 90'a yükseltildi. Peki sektör temsilcileri konut sektörüyle ilgili neler diyor? Konut sektörünü yeni düzenleme ile birlikte neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Trabzon'da 446 riskli yapı tespit edildi!

Karadeniz bölgesinde 1950 riskli yapı tespit edildi. Trabzon'da da 46 riskli yapı olduğu belirlendi. Bölgede riskli binalarda yaşayan 2 bini aşkın ailenin, kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni evlere taşınması planlanıyor. Ancak aileler hala riskli binalarda yaşamaya devam ediyor.

Bina yaşıyla ilgili dolandırıcılık! Bunlara dikkat!

Konut almak ya da kiralamak isteyen kişilerin birçoğu, beklenen İstanbul depremi sebebiyle yeni evlere yöneliyor. Bazı emlakçılar ve mülk sahipleri ise bu tercihi fırsata çevirerek alıcıları aldatıyor. 

İzole tatil bungalov evlere ilgiyi artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde bungalov evlere ilgi arttı...

Mersin'de yazlık evlere talep arttı!

Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezleri arasında yer alan Mersin'de, yerli ve yabancı tatilcilerin yazlık evlere talebi, yeni tip koronavirüs süresi boyunca yükseldi.

Yazlıklara ve yeni evlere geçiş taşınma alışverişlerini artırdı!

Yeni normalleşme dönemine geçiş ile birlikte şehirler arası seyahat kısıtlamasının kaldırılmasıyla yazlıkçılar, yazlıklarına akın etmeye devam ediyor. Bu sebeple taşınma faaliyetleri de arttı.

Elazığ'da depremzedelerin yeni evlere kira ödeyecek durumları yok!  

Elazığ'da yaşanan 6.8'lik deprem sonrasında çadırlarda kalan vatandaşlar, yeni yapılacak evlerde oturmak için kira ödeyecek durumları olmadığını söyledi...

Yeni Hasankeyf'e 3 bin 980 kişi taşınacak!

Hasankeyf yerleşkesinde bulunan konutlara 3 bin 980 kişi taşınacak.Hasankeyf'teki aileler için yeni yerleşkede yaptırılan 800 konutun 698'i hak sahiplerine teslim ediliyor ve ailelerin 3 ayda bu evlere taşınması amaçlanıyor.

yeni evlere jumbo Haberi

yeni evlere jumbo

Benzersiz sofralar için mükemmel tasarımlar sunan Jumbo, harika bir kampanya hazırladı. İçeriği her evin ihtiyacı olabilecek ürünlerden oluşturulmuş olan Jumbo Çeyiz Seti, %25'e varan indirimlerle sunuluyor. Jumbo Çeyiz Seti zengin içeriğiyle dikkat çekiyor ve birbirinden şık ürünlerden oluşuyor. Üstelik de setin içeriğini zevkinize göre, dilediğiniz şekilde oluşturabiliyorsunuz. Böylece ister evlilik hazırlığı yapın, isterseniz evinizi yenilemekte olun, bu harika kampanyadan yararlanarak Jumbo'nun şıklık ve zarafetini sofralarınıza taşıyabiliyorsunuz.

Jumbo Çeyiz Seti paketinde 12 kişilik çatal-kaşık-bıçak takımı, Majestic model tencere seti, tepsi, 6 kişilik çay bardağı ve çay tabağı, şekerlik ile cezve takımı yer alıyor. Çeyiz seti paketinde bulunan ürünlerde isteğe göre farklı model tercihleri yapılabiliyor. Örneğin, tepsi ve çay takımlarında mat...