05 / 05 / 2024

Yeni finansal mimari çalışmalar

Yeni finansal mimari çalışmalar

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi 4. toplantısını gerçekleştirdik. Piyasalardaki likidite ve kredi büyümesine ilişkin gelişmeleri, yeni finansal mimari çalışmaları ele aldık" diye konuştu.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Kripto paralara yönelik yeni düzenlemeler geliyor! Kripto hesabı olanlar mutlaka baksın!

Küresel finansal sistem içinde kullanımı giderek yaygınlaşan kripto paraların takibi, vergilendirilmesi ve kullanıcılarının korunmasına yoğunlaşan yeni düzenleme çalışmaları tüm dünyada büyük bir hız kazandı.

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Bakan Şimşek yeni haritayı belirledi! Peki şimdi ne olacak?

Türkiye’nin yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek makro finansal istikrar ve fiyat istikrarın sağlanacağını ifade etti. Bakan Şimşek’in ifadelerinin ardından milyonlarca vatandaş gözünü gelecek yeni haberlere çevirdi. İşte tüm detaylar...

BDDK’dan kredi kullanımına yeni şart!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, finansal istikrarın güçlendirilmesi ve kaynakların daha da verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik yeni bir adım attı.

Antteras Nev satışa çıktı! Boğaz'a komşu yeni proje!

Ant Yapı’nın İstanbul Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği yeni projesi Antteras Nev' projesindesatışlar başladı. İstanbul'un en güzel manzaralarına sahip olan projede kentin tarihi dokusunu yansıtan mimari özelliklere sahip 6 blokta 54 adet konut bulunuyor....

Bu iddia yeri göğü inletecek! Finansal kurumların yüzde 76'sı 2025 yılına kadar kripto kullanacak!

Ripple'ın ödemeler için blok zinciri kullanmakla ilgilenen finansal kurumların yüzdesini araştıran yeni bir raporu, bunların dörtte üçünden fazlasının 2025 yılına kadar kripto para birimi kullanmayı planladığını gözler önüne serdi.

Tema İstanbul 2 ön talep topluyor! Yeni proje!

Tema İstanbul projesinin yeni etabı Tema İstanbul 2 ön talep topluyor. Proje yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilecek.

Eski malzemeler yeni binalarda kullanılıyor!

Heavenlymade Tasarım Ofisi yeni, trend ya da moda olandan etkilenmeyen mimari projeleriyle ön plana çıkıyor.

Yeni Gimat GYO 34.2 milyon TL kira geliri elde etti!

Yeni Gimat GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Yeni Gimat GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Yeni Gimat GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik     A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Yeni Gimat GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Yeni Gimat GYO, 2020 dönemine ait finansal raporunu, faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. 

Yeni finansal mimari çalışmalar Haberi

Yeni finansal mimari çalışmalar

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi (FİKKO) 4. toplantısını gerçekleştirip piyasalardaki likidite ve kredi büyümesine ilişkin gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Albayrak, Twitter hesabından açıklama yaptı. 

FİKKO'nun 4. toplantısını yaptıklarını belirten Albayrak, piyasalardaki likidite ile kredi büyümesine ilişkin gelişmeleri, yeni finansal mimari çalışmalarını ve ikinci çeyrekte başlatacakları yapısal düzenlemeler başta olmak üzere çok sayıda konuyu değerlendirdiklerini kaydetti. 

Albayrak, "Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi 4. toplantısını gerçekleştirdik. Piyasalardaki likidite ve kredi büyümesine ilişkin gelişmeleri, yeni finansal mimari çalışmaları ele aldık" açıklamasında...