02 / 05 / 2024

Yeni Foça çevre yatırımı

Yeni Foça çevre yatırımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Yeni foça’daki 21 milyon liralık çevre yatırımının startı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın katıldığı törenle verildi.

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

TOKİ Aydın projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 228 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesi için yeni tarih açıklandı. İşte TOKİ Aydın projesi ile ilgili detaylar...

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

İzmir Foça'da 8 taksitle 3 arsa ve 1 arazi satılıyor! 

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesinde yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satıyor. Peki İzmir Foça'da yer alan arsalar ile arazinin fiyatları ne kadar? 

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. Soytaş Foça'da az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House’lar bulunuyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça ile ilgili tüm merak edilenler...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İzmir Foça'da 8 taksitle imarlı arsa satıyor!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Foça'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 21 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Foça yeni imar planlarına kavuşuyor!

Foça'da uzun süredir süren Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması kapsamında yeni bir adım atıldı. 

TOKİ'den İzmir Bergama 4 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 5 yeni okul!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılac

Foça'ya Deniz Manzaralı Terminal binası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 5.5 milyon liralık yatırımla inşaatına başladığı deniz manzaralı Foça Terminal binasının yüzde 95’ini tamamladı. Yeni terminal kazandırmak için geriye sayıma başladı.

İzmir Foça'da düzenleme çalışmaları yarım kaldı!

İzmir'in önemli tatil beldelerinden olan Yeni Foça'da sahil düzenleme çalışmaları yarıda kaldı.

İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin yılın bazı aylarında kapatılması yönündeki karara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Foça Terminali 2017'de hizmete giriyor!

Foça’ya 13 bin 500 metrekarelik yeni bir ilçe terminali kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, 4.3 milyon liralık bu yatırımı Nisan’da hizmete açacak.

Yeni Foça çevre yatırımı Haberi

Yeni Foça çevre yatırımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Yeni foça’daki 21 milyon liralık çevre yatırımının startı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın katıldığı törenle verildi. Foçalılara seslenen Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Aziz Kocaoğlu bizim için büyük bir şanstır” dedi.

İleri biyolojik atık su arıtma tesisinin kurulacağı Yeni Foça’da İZSU’nun kanal şebekesi döşeme çalışmalarına başlaması nedeniyle düzenlenen törene bölge halkı büyük ilgi gösterdi. Törene, Milletvekilleri, civar ilçe Belediye Başkanları, Belediye Meclisi Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İleri biyolojik atık su arıtma tesisinin kurulacağı Yeni Foça kanal şebekesi döşeme çalışmalarının başlaması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Türkiye’nin büyük bir hızla değiştiğine işaret ederek, “Bu değişimi 2004 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile yakında gördük. Gelinen süreçte birçok projeyi...