02 / 05 / 2024

yeni fuar alanı inşaatı durduruldu

yeni fuar alanı inşaatı durduruldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İzmir İş Teftiş Kurulu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziemir’de yaptırdığı Yeni Fuar Alanı inşaatını, işçilerin hayati güvenliğini ilgilendiren eksiklikler giderilinceye kadar durdurdu.

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

İstanbul Fuar Merkezi’nin kapalı alanı 225 bin metrekare olacak! Resmen düğmeye basıldı!

İstanbul Yeşilköy'de 11 salonun yer aldığı İstanbul Fuar Merkezi’nin (İFM) kapalı fuar alanı 225 bin metrekareye yükseltiliyor. Tüm ayrıntılar resmen belli oldu. İşte detaylar...

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

İstanbul’a 50 hektar büyüklükte yeni sanayi alanı müjdesi!

Türkiye GSYH'sinin yüzde 23,6'lık kısmını üreten fakat uzun zamadır sanayi alanı sorunu yaşayan İstanbul'a 500 bin metrekare büyüklüğünde yeni sanayi alanı inşa ediliyor. 

Samsun'da 2 bin 500 konutluk yeni bir rezerv alanı oluşturuluyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde kent içerisinde 2 bin 500 konutluk yeni rezerv alanı oluşturuyor. 

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in detayları belli oldu!

Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak Yenişehir’e ilişkin detaylar netleşiyor. Arnavutköy’ü kapsayan birinci etapta tarlalar imara açılacak. Tarlalarda oteller, fuar alanı, teknoloji ve lojistik merkezi kurulacak.

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

MOSDER, Atatürk Havalimanı'na talip!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini kaleme aldıkları bir mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan’a gönderdi. Dernek, Atatürk Havalimanı’nın kendilerine yeni fuar alanı olarak tahsis edilmesini talep etti...

Akyurt Fuar Alanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Ankara Akyurt’ta yapımı devam eden fuar alanı inşaatının yüzde 35’i tamamlandı. Fuar alanında sergi alanı, idari binalar, bin 800 kişi kapasiteli konferans salonu ve 7 bin 500 araçlık açık otopark ve 120 metrekarelik toplam 20 görüşme ofisi yer alacak.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

Akyurt Uluslararası Fuar Alanı'nın yüzde 25'i tamam!

Ankara ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan Akyurt Uluslararası Fuar Alanı’nda inşaat çalışmaları yüzde 25 oranında tamamlandı. Fuarın 2019 sonunda açılması planlanıyor.

yeni fuar alanı inşaatı durduruldu Haberi

yeni fuar alanı inşaatı durduruldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İzmir İş Teftiş Kurulu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziemir’de yaptırdığı Yeni Fuar Alanı inşaatını, işçilerin hayati güvenliğini ilgilendiren eksiklikler giderilinceye kadar durdurdu. Pazartesi günü saat 16.30’de müteahhit firmaya gelen tebligattaki eksiklikler tamamlandıktan sonra müfettişler onay verirse inşaat yeniden başlayabilecek. İnşaat en az 15-20 gün duracak.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İzmir İş Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettişleri Yeni Fuar Alanı’nda bir hafta önce yaptığı incelemeler sonunda 6331 Sayılı İş Güvenliği Kanuna’na göre işçi sağlığını ilgilendiren eksikler tespit etti. Özellikle, şantiye alanın ortasında kalan ve kaldırma çalışmalarının başladığı bildirilen enerji nakil hatlarının çevresindeki önlemlere yoğunlaşan müfettişler, hatların çevresinde gerekli güvenlik mesafesinin bırakılmadığı, altında çalışma yapılmaması ve güvenlik mesafelerine uyulması, vinç ve benzeri iş makinelerinin hattan uzak tutulmasına ilişkin...