15 / 05 / 2024

Yeni Gimat bağımsız denetim şirketi

Yeni Gimat bağımsız denetim şirketi

Yeni Gimat GYO, 2020 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş olan bağımsız denetim şirketini Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan etti.

Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!

Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Yeni Gimat GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Yeni Gimat GYO'nun 2021 yılı için önerilen bağımsız denetim kuruluşu Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. (Mazars) genel kurul onayının akabinde tescil ve İlan edildi. 

Turizm tesislerindeki bağımsız bölümler tesis kapasitesine dahil edilebilecek!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmeliğin Uygulanmasına Dair Tebliğde değişiklik yapıldı. Yeni düzenlemeyle, üzerinde irtifak hakkı veya kat mülkiyeti tesis edilmiş bağımsız bölümlerin, tesis kapasitesine dahil edilmesi" imkanı sunuldu.

Yeni Gimat GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Yeni Gimat GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik     A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

Yeni Gimat GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini ilan etti!

Yeni Gimat GYO, 2020 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş olan bağımsız denetim şirketini Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan etti.

Yeni Gimat GYO 2020 bağımsız denetim şirketini seçti!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansal raporlarının denetlenmesi için Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik   A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verdi.

Bağımsız bölümler mesken dışında bir amaçla kullanılabilir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Yeni yönetim planına “Kat malikleri aidat borcunu ödemeden bağımsız bölüm satış işlemi yapamazlar, tapuya ibraz edilmek üzere borcu yoktur yazısı almak zorundadırlar” diye bir madde eklemişler. Bu nasıl uygulanır?' sorusunu yanıtladı.

Selim Taylan, Özderici Varlık Kiralama Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı olan Özderici Varlık Kiralama'nın yeni Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Selim Taylan oldu...

Yeni Gimat GYO 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Yeni Gimat GYO 2019 bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik'in seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi...

Yeni Gimat GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2018 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri'nin seçilmesi kararını genel kurula sunacak.

Yeni Gimat bağımsız denetim şirketi Haberi

Yeni Gimat bağımsız denetim şirketi

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2020 mali yılı bağımsız denetim şirketinin tescil ve ilanı hakkında açıklama yayınladı. 

Yeni Gimat GYO, 2020 Yılı için önerilen Bağımsız Denetim Kuruluşu Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. (Mazars) Genel Kurul onayının akabinde, tescil ve İlan edildi.

Yeni Gimat GYO'nun KAP açıklaması:
2020 Yılı için önerilen Bağımsız Denetim Kuruluşu Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. (Mazars) Genel Kurul onayının akabinde, tescil ve İlan...