10 / 05 / 2024

Yeni Havalimanı konut fiyatları

Yeni Havalimanı konut fiyatları

Hürriyet Emlak, dünya’da en fazla noktaya uçuş yapılacak ve İstanbul’u küresel havacılık pazarının en önemli merkezlerinden biri haline getirecek İstanbul Yeni Havalimanı güzergahındaki emlak fiyatlarını araştırdı. 

İstanbul Yeni Havalimanı güzergâhındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul Yeni Havalimanı, güzergâhındaki emlak fiyatları yükselişe geçti. Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi’nde bu yılın 7 aylık döneminde metrekare satış fiyatları yüzde 116 yükseliş kaydetti. 

İstanbul Yeni Havalimanı rotasındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

Hürriyet Emlak, dünya’da en fazla noktaya uçuş yapılacak ve İstanbul’u küresel havacılık pazarının en önemli merkezlerinden biri haline getirecek İstanbul Yeni Havalimanı güzergahındaki emlak fiyatlarını araştırdı. 

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

İstanbul Yeni Havalimanı'nın merak edilen inşaat süreci!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda terminal ve pistler tamamlandı. İstanbul Yeni Havalimanı'nda çevre düzenlemeleri devam ediyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 18 gün kaldı!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. İşte 18 gün sonra açılacak havalimanından son durumlar...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamam!

29 Ekim'de açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı dünyanın en büyük havalimanında açılış hazırlıkları sürüyor. 10.2 milyar euroluk yatırımla hayata geçirilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamamlandı. 

İstanbul Yeni Havalimanı için bilet fiyatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı biletleri satışa çıktı. Buna göre THY, Ankara, Antalya, İzmir’e 59, Ercan’a 179 TL ve Bakü’ye 99 dolara uçacak.

İstanbul Yeni Havalimanı biletleri satışa çıkıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Yeni Havalimanı için biletlerini birkaç gün içinde satışa çıkarıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda her şey hazır!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanan İstanbul Yeni Havalimanı açılış için hazır. İGA Havalimanı İşletmesi AŞ CEO’su Kadri Samsunlu, açılış sembolik değil gerçekten olacağını vurguladı.

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım! 

İstanbul Yeni Havalimanı için sayılı günler kaldı. Peki dünyanın en iyilerinden biri olacak havalimanında bizleri neler bekliyor? İşte İstanbul Yeni Havalimanı hakkında merak edilenler.. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na Big Bang usulü taşınma!

İstanbul Yeni Havalimanının 29 Ekim’de törenle açılışının yapılmasının ardından, 30-31 Ekim'de yapılması öngörülen Big Bang usulü ile taşınmanın, 30-31 Aralık'ta yapılacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı teknolojide de birinci!

29 Ekim’de hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı olmasının yanı sıra, sahip olduğu teknolojileriyle de adından söz ettirecek

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma tarihi belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanının 29 Ekim’de törenle açılışının yapılmasının ardından, Big Bang usulü ile taşınma 30-31 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak...

Yeni Havalimanı konut fiyatları Haberi

Yeni Havalimanı konut fiyatları

Özellikle Sarıyer, Eyüp ve Arnavutköy ilçelerindeki mahallelerde satılık ve kiralık konutlardaki fiyat artışlarında 2 yıllık süreçte dikkat çekici bir hareketlenme yaşandığı görünüyor. 7 Haziran 2014’te temelleri atılan İstanbul Yeni Havalimanı, yapım sürecinde çevresinde yer alan ilçe ve mahallelerde hem satılık hem de kiralık konut fiyatlarını katladı.

Eyüp’te yer alan satılık konutların metrekare birim fiyatı 2016 Eylül ayında 3 bin 971 TL’yken, Eylül 2018’de bu rakam 4 bin 502 TL’ye yükseliş kaydetti. Eyüp’te bu süreçte mahalle bazında en çok değer kazanan lokasyonlar ise Göktürk Merkez (yüzde 84), Mithat Paşa (yüzde 40) ve Mimar Sinan (yüzde 30) oldu.

Sarıyer’de en çok değer kazanan satılık konutlarda ise Büyükdere ilk sırada yer aldı. Yüzde 60 değerlenen Büyükdere’yi Bahçeköy Merkez ( yüzde 46) ve Kazım Karabekir Paşa...