30 / 04 / 2024

yeni havalimanı projeleri

yeni havalimanı projeleri

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

3 ile yeni terminal binası geliyor!

Balıkesir, Muş ve Kahramanmaraş ilçesine yeni terminal binaları inşa ediliyor. Ulaştırma Bakanı Turhan, yeni terminallerin bu yıl içinde bitirileceğini belirtti.

 9 yeni havalimanında son durum!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Arslan çalışmaları devam eden 9 havalimanıyla ilgili son durumu paylaştı...

2018 dev yatırımların yılı olacak!

2018’de dev yatırımlara devam edeceklerini söyleyen Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, yeni havalimanı yatırımlarını gündeme aldıklarını da açıkladı..

14 yılda 14 havalimanı inşa edildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 2003-2017 yılları arasında havayolu sektörüne 33.3 milyar lira yatırım yapıldığını ifade etti. İşte 14 yılda inşa edilecen havalimanları..

7 yeni havalimanı yolda!

Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanı sayısını 26'dan 55'e çıkardıklarını belirterek, 7 yeni havalimanının yapıldığını söyledi.

Feridun Bilgin: En fazla 100 kilometrede bir havalimanı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya`nın batısına havalimanı yapılacağını belirtti ve en fazla 100 kilometrede bir havalimanı inşa edileceğini dile getirdi.

100 kilometrede bir havalimanı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına havalimanı planladıklarını belirterek, "En fazla 100 kilometrede bir havalimanı yapılacak'' dedi.

5 yeni havalimanı hangi illere geliyor?

Türkiye'de son 13 yılda en hızlı büyüyen sektörlerin başında havacılık geliyor. 'Hava yolu halkın yolu olacak' sloganı Türkiye'yi Sivil Havacılık alanında bölgesinde lider bir ülke haline getirdi.

5 yeni havalimanı geliyor!

DHMİ Genel Müdürü Yıldırım, 5 yeni havalimanı planlandığını belirterek, "Hizmete girmesiyle her 100 kilometrede bir havalimanı hedefine ulaşılacak" dedi..

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına son 48 saat!

Türkiye Cumhuriyeti'nin mega projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı 3 gün sonra açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma tarihi belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanının 29 Ekim’de törenle açılışının yapılmasının ardından, Big Bang usulü ile taşınma 30-31 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak...

Gayrettepe-İstanbul Yeni havalimanı Metrosu'nda rekor kırıldı!

Ulaşımda vatandaşlara konfor ve rahatlık getirecek projeler arasında gösterilen Gayrettepe - Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda yapılan çalışmalarla tüm zamanların en iyi rekoru kırıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı metrosunda son durum!

İstanbul Yeni Havalimanı metro yapım hattında tüm zamanların ilerleme rekoru kırıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım başladı!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına son 28 gün kaldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda eğitimler devam ediyor!

29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda DHMİ hava seyrüsefer hizmetleri, işletme, inşaat, bilgi teknolojileri ve elektronik altyapının tamamlanması kapsamında eğitimlere devam ediliyor.

İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili iddialara İGA'dan yalanlama!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu,  İstanbul Yeni Havalimanıyla ilgili iddialara cevap verdi...

Yeni Havalimanı’na akıllı güvenlik sistemi!

29 Ekim'de açılacak Yeni Havalimanı’nda entegre güvenlik sistemi kuruluyor. Projede kullanılacak sistem, Türkiye'de bir ilk olacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda yolcu provası yapıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda (İYH) son 32 gün kaldı. 2014'te temeli atılan Türkiye'nin gurur projelerinden İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de açılıyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? 

İstanbul Yeni Havalimanı ulaşım ihalesini İBB'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı. İhale sonucu ile birlikte ulaşım ücretleri de açıkladı. Peki İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? İşte ilçe ilçe ulaşım fiyatları...

yeni havalimanı projeleri Haberi

yeni havalimanı projeleri

Yeni havalimanının resmi açılışı 29 Ekim 2018 tarihi olarak belirlendi. Terminal ve pistleri tamamlanan havalimanında çevre düzenlemeleri ise devam ediyor.

Yeni havalimanı sayesinde Arnavutköy, Hadımköy, Başakşehir, Eyüp, Sarıyer gibi ilçeler büyük prim sağlarken, bağlantı yolları sayesinde İstanbul'da birçok bölge de değerine değer katacak.  

Toplam 76,5 milyon metrekarelik alanda yer alan yeni havalimanı 2 faz şeklinde hayata geçiriliyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?  İşte cevabı...
  
  

 


1-) Livera Homes

Fimar Yapı imzasıyla hayata  geçirilen Livera Homes Kemerburgaz'da hayata geçiriliyor. Livera Homes projesinde fiyatlar 490 bin TL'den başlangıç
gösteriliyor. 

Livera Homes projesi 2 bloktan oluşuyor. Yükselen, prestijli ortamda konfor ve huzuru buluşturan projede teslimler hemen yapılıyor.

Livera Homes  projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Flat (düz ) daire seçeneklerinin yanı sıra 2+1,...