02 / 05 / 2024

yeni havalimanı uçuşları

yeni havalimanı uçuşları

Türkiye 'yi ve İstanbul'u dünya hava trafiğinin en önemli merkezi konumuna getirmesi beklenen İstanbul 'daki yeni havalimanında zemin çalışmaları hızla devam ediyor. Yeni havalimanı, 400 'e yakın noktaya uçuş gerçekleştiren yolcu ve yük taşımacılığında dü

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Volvo'nun 7 kişilik tamamen elektrikli yeni SUV'u EX90, Türkiye'de satışa çıkıyor! Volvo EX90'nın özellikleri neler? 

Bugüne kadarki en güvenli elektrikli SUV, ülkemize geliyor! Peki Volvo EX90 kullanıcıya ne vadediyor? İşte Volvo'nun yeni SUV'u ile ilgili merak edilenler...

A101'de yumurta 28 TL, Selpak 118 TL yerine 54 TL'ye düştü! A101 yeni kataloğu 28 Mart  2023 fiyat listesi

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101'de yumurta 28 TL, Selpak 118 TL yerine 54 TL'ye düştü! A101 yeni kataloğu 28 Mart  2023 fiyat listesi...

Alkışlanacak fedakarlık! Deprem bölgesinden uçuşlar 100 TL’ye sabitlendi!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketinin ardından ülkenin her tarafından bölgeye yardımlar adeta yağmur gibi yağarken, çok önemli bir destek de, Pegasus Hava Yolları’ndan geldi. Şirket, deprem bölgesinden uçuşlar için başlattığı kampanyayı duyurdu.

Ucuz havayolu şirketi Türkiye uçuşlarına başlıyor

Ylda 800 bin yolcu taşıyacak Macirastan merkezli ucuz havayolu şirketi Wizz Air, Türkiye uçuşlarına başlıyor. Şirket ilk etapta İngiltere, Macaristan ve Bulgaristan'dan direkt uçuşlar gerçekleştirecek.

14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Spor, klasik ve alternatif kıyafetler ile aksesuarlara eşsiz bir uyum sağlayan altın kolye uçlarının fiyatları araştırılıyor. Peki 14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi.

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 399 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları...

Türk Hava Yolları iç hat uçuşları için bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında iç hatlarda yapılacak uçuşlarda 399 liradan başlayan avantajlı bilet uygulaması başlatıldı.

THY'den iç hat uçuşlarında yüzde 20 indirim! 11 Nisan'a kadar biletlerinizi alın! 

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında, beraber seyahat edecek üç kişi ve üzeri ailelere ekonomi sınıfında geçerli yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. İşte ayrıntılar...

Uçuş tarifeleri vızır vızırdı! Şirket çalışanları greve gidiyor, uçuşlar iptal

İrlanda firması Ryanair'in Belçika'daki kabin ekibini temsil eden sendikalar, 24-26 Haziran'da greve gidilecek. Grevin tam da uçuşların yoğun olduğu dönemde yapılması dikkat çekti.

Artan yakıt fiyatları yüzünden Nijerya Havayolları yurt içi uçuşları durdurdu

Afrika kıtasının petrol ve doğal gaz zengini Nijerya'da faaliyet gösteren Nijerya Hava Yolları artan yakıt fiyatları gerekçesiyle bugünden itibaren tüm yurt içi uçuşları durdurdu.

yeni havalimanı uçuşları Haberi

yeni havalimanı uçuşları

İstanbul'daki yeni havalimanında zemin çalışmaları sürüyor. Türkiye'nin stratejik projesini inşa eden Cengiz, Mapa, Lima ki, Kolin ve Kalyon konsorsiyumu tarafından kurulan icracı ve imtiyaz sahibi şirket IGA (istanbul Grand Airport) Havalimanı İsletmesi AŞ, zemin çalışmalarını ince eleyip sık dokuyarak sürdürüyor. Firma yetkilileri yaklaşık 76,5 kilometrekarelik arazide zemin çalışmalarının titizlikle ilerlediğini belirtti.


Projenin jeoteknik raporu, alanlarında uzman uluslararası danışmanlar ve profesörler tarafından hazırlanırken, bölgede zemin etudu çalışmalarının başladığı tarih olan mart 2014'ten bugüne toplam 780 zemin etuüt sondajı yapıldı. Çalışmaların yerli ve yabancı uzman personel tarafından yöneltildiği belirtildi. Dünyanın en büyük havacılık merkezi olması hedeflenen İstanbul yeni havalimanı projesi, yılda l 50 milyon yolcu kapasitesini karşılayibilecek şekilde ilerliyor. İlk etap 29 Ekim 2017'de hizmete girecek 


Yap-lşlet Devret modeliyle yapılandırılan projede 25 yıllık...