02 / 05 / 2024

yeni kahramanmaraş valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir

yeni kahramanmaraş valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir

Mustafa Hakan Güvençer, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kahramanmaraş Valiliğine atandı. Peki Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir? İşte Kahramanmaraş'ın yeni Valisi Mustafa Hakan Güvençer..

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer: İl genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutu teslim edilecek!

İnşası tamamlanan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Ünlüer il genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutunu teslim edileceğini duyurdu.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konut kış gelmeden sahiplerine teslim edilecek!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer yaptığı son dakika açıklamasında şehirdeki 10 bin konutun kış gelmeden depremzede hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

TOKİ Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye 697 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye tam 697 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı! Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı. Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek. 

TOKİ Kahramanmaraş projesi için Mart 2023 müjdesi! 697 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kahramanmaraş projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... 697 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Diğer illere de yayılacak mı? Kahramanmaraş’taki binalar için yeni uygulama!

Büyük deprem felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş’ta yeni bir uygulama başlatıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından başlatılan bu yeni uygulama ile binalar hakkında artık herkes bilgi sahibi olabilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 697 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için yeni tarih belli oldu... Tam 697 yeni konut geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için müjde geldi! İki projede 121 yeni konutun aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlğının Kahramanmaraş projesi için son dakika müjdesi geldi. TOKİ Kahramanmaraş projesi için müjde geldi! İki projede 121 yeni konutun aman kaçırmayın...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için tarih belli oldu! 697 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş projesi için tarih belli oldu! 697 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Kahramanmaraş projesi 2022 detayları...

yeni kahramanmaraş valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir Haberi

yeni kahramanmaraş valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir

Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir?

Mustafa Hakan Güvençer, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kahramanmaraş Valiliğine atandı. Peki Kahramanmaraş'ın yeni valisi kimdir?


Mustafa Hakan Güvençer, 1963 yılında  İstanbul  un Kadıköy İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul' da tamamladıktan sonra 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.


1986 yılında Zonguldak Kaymakam adayı olarak mesleğe başlayan Güvençer, sırasıyla Çanakkale- Yenice Kaymakam Vekilliği, Çankırı - Ilgaz Kaymakam Vekilliği, Giresun- Alucra Kaymakamlığı, Artvin - Şavşat Kaymakamlığı, Ağrı - Gürbulak Sınır Mülki İdare Amirliği ve Ağrı Vali Yardımcılığı,  Ankara  - Kazan Kaymakamlığı, Amasya Vali Yardımcılığı, Yalova Deprem Kriz Merkezi'nde Vali Yardımcılığı, Aydın Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


Konya - Karatay Kaymakamlığı görevinde iken 22 Aralık 2008 tarihli kararname ile Sinop'a Vali...